Waarom je nooit een tosti LSD moet eten

Taste
// 12 augustus 2021

Tosti’s zijn heerlijk, net als pizza’s. Maar als je ananas op zowel een tosti als een pizza gooit, dan is er gewoon iets mis met je. Dit geldt ook voor LSD. En wel hierom…

Waarom je nooit een tosti LSD moet eten

1. De tosti wordt er niet per se lekkerder op

Niemand houdt van een classic hamburger van de McDonalds. En als je dat wel doet, dan zou je voor de grap eens je schoen in de magnetron moeten doen en dan opeten met wat ketchup en een verstopt augurkje. Het smaakt hetzelfde en nog steeds is het augurkje het hoogtepunt van de maaltijd.

Mijn punt is dat dit met een tosti LSD niet zo werkt. De LSD geeft je niet per se een betere smaakbeleving, waardoor het verrassingselement (wanneer komt ‘ie nou?) ook meteen weg is.

2. Omdat een volledige tosti niet onder je tong past

LSD komt het best tot z’n recht als je ‘m lekker laat smelten onder (of op) je tong. De acid trekt via je tong, gehemelte en de binnenkant van je wang je bloedvaten in, waardoor je al snel het idee hebt dat je op een kinderfeest staat van een huilende paarse gnoe.

Kaas en ham hebben dit effect helaas niet.

3. Delayed fuse

De LSD gaat niet onopgemerkt voorbij als je ‘m direct doorslikt, al dan niet in combinatie met brie, rucola, tomaat en een beetje pesto. In dit geval zul je een delayed fuse aan je flikker hebben hangen. Terwijl je maatjes lekker Lang zal ze leven aan het zingen zijn, is de enige 7e hemel die jij ervaart een culinaire. Als je mede-spacers al ergens op een afterparty voor gnoe’s zijn, kom jij een verlaten kinderfeestje binnen gelopen. Je hebt de bus gemist en dat is geen goed begin voor een mooie trip.

Concluderend

Neem nooit je LSD met een tosti in. Tag je vader.

Wolf of Wallstreet