Asking For A Friend: waarom zitten er strikjes op vrouwenondergoed?

strikjes op vrouwenondergoed
[alert type=white]’Asking For A Friend’ is in het leven geroepen om iedere vraag in volledige anonimiteit beantwoord te krijgen. Geen enkele vraag is te beschamend voor deze rubriek, want wij helpen je vriend(in) maar al te graag. Vragen over seks, drugs of gewoon iets wat deze persoon altijd al wilde weten. Ook een brandende vraag? Scroll dan door naar onder![/alert]

De een vindt het botertje geil en de ander vindt het hartstikke idioot: strikjes op vrouwenondergoed. Als kind van tien konden meiden het nog wel waarderen. Nu wat jaren later is dat bij een groot aantal niet meer het geval. Weg met fucking strikjes! Toch blijven ze terugkeren en kan je er niet omheen op de lingerieafdeling. Zal het dan toch een reden hebben?

Strikjes en vrouwenondergoed

Vroeger, toen de Nijmeegse Vierdaagse nog in drie dagen te doen was, droegen vrouwen korsetten als lingerie. Hiermee accentueerde vrouwen de taille en de borsten. Deze korsetten werden dichtgebonden met behulp van strikken. Korsetten zijn inmiddels voor een groot deel uit het straatbeeld verdwenen, want tegenwoordig bezoeken mensen ‘gewoon’ een plastische chirurg als ze iets willen laten accentueren. De strikjes die eerst op de korsetten zaten zijn echter niet helemaal verdwenen en zitten nog steeds op het meeste vrouwenondergoed.

Hartstikke fijn wat ze vroeger deden, maar je wilt natuurlijk weten wat voor functie de strikjes op vrouwenondergoed nu dan hebben. Je strikt ze daarmee namelijk niet dicht en een bepaald doel lijkt dan ook niet voor de hand te liggen. De belangrijkste reden is dat een groot deel van de vrouwen het nog steeds leuk vindt staan. Simple as that.

Ze vinden de strikjes er aan de ene kant onschuldig uitzien. Hetzelfde principe als de strikjes die meiden in hun haar hebben. Anderzijds zijn ze ook sexy. Zie het strikje als een cadeautje dat je uit kunt pakken. Toch net even wat spannender voor in de slaapkamer. Al met al: strikjes op vrouwenondergoed hebben iets vrouwelijks en charmants. Ohja, je ziet ook in één oogopslag wat de voorkant is.

En mocht je het nu echt niets vinden, dan is het met één knip opgelost.

strikjes op vrouwenondergoed

Source :
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *