Welcome to the Future maakt line-up bekend voor 2020-editie

Welcome to the Future

Het prachtige recreatie- en natuurgebied Het Twiske staat op 25 juli weer in het teken van de 14de editie van Welcome To The Future. In totaal zullen er 7 stages herrijzen, waarop ruimte is voor de beste house en techno uit binnen- en buitenland. Op de MainStage zullen dit jaar exclusief Nederlandse artiesten hun kunsten vertonen: van Joris Voorn tot Benny Rodrigues en Prunk en Chris Stussy.

Welcome To The Future 2020

De techno-stage is dit jaar vernieuwd, maar je hoeft je geen zorgen te maken om de beats. DJ Rush keert terug naar WTTF na zijn onvergetelijke debuut van vorig jaar. Verder nemen ANNA, Kobosil, VNTM (LIVE), Onyvaa (LIVE) en Deniro plaats achter de decks. De Aurora-stage staat garant voor de beste techno met een vleugje acid en is uitgegroeid tot één van de favoriete stages op Welcome to the Future. Het is aan Sjaak (LIVE), Ki/Ki, Steve Rachmad, Volvox en Ultrastation om die reputatie voort te zetten. DJ Bone verzorgt samen met Dr. Rubinstein, die debuteert op WTTF, een B2B set.

De House-stage vormt een eerbetoon een Chicago House en Detroit Techno en alles daartussenin. Derrick May is bereid gevonden om een House-set te presenteren, terwijl KINK! de stage beklimt voor een live performance, net zoals Chez Damier en Mr. G. De Amsterdam-stage is gereserveerd voor ‘familieleden’ van het festival Boris Werner, Dorine Dorado, Julien Chaptal Makossa, Samuel Deep & Reiss, terwijl ANOTR en Toman gezamenlijk zijn te bewonderen met een B2B-set.

De Basement ws natuurlijk een knetterharde hit bij de indoor-editie van Welcome to the Future in Warehouse Elementstraat Amsterdam en is nu voor de derde keer aanwezig voor de wat rauwere kant van het techno-spectrum. Hier zullen ‘Industrial’ en ‘acid’ elementen voorbij komen, met optreden van o.a. Ben Buitendijk, Robin Kampschoer (LIVE), Tahko en Joran van Pol. Tenslotte is Funnky Town met funk een deephouse een onmisbaar onderdeel van WTTF.

Early Birds zijn voor komende editie al helemaal uitverkocht, maar regular tickets zijn hier te verkrijgen.

Welcome to the Future-1
Credits: ID&T