Welke vibrator past het best bij jou?

Vibrator

Als vrouw zijnde ben je waarschijnlijk niet de enige die de afgelopen twee jaar verknocht is geraakt een je vibrator. Door het coronavirus is de verkoop van seksspeeltjes door het dak gegaan, want ja, je moest iets in deze barre tijden. Misschien ben je een groentje op het gebied van seksspeeltjes of je ben je al jaren fan, feit blijft dat er enorm veel verschillende soorten en maten zijn.

De juiste vibrator voor jou

De jungle van vibrators is kleurrijk en breed. Tarzan is er allesbehalve eenzaam en heeft heel veel vriendinnen om mee te spelen. Wij zetten de verschillende vibrators voor je op een rijtje, zodat jij vibratorbomen door het bos weer kunt zien. Laat die spaghettibenen maar komen!

Stimulator

Deze zijn bedoelt voor extern gebruik, het is dus niet de bedoeling dat je deze knoepert als een uitdaging ziet en all in gaat. De stimulator kan gebruikt worden voor massages op het lichaam of stimulatie van de clitoris (óf zelfs de eikel). Je hebt verschillende stimulator vibrators, zo heb je tegenwoordig bijvoorbeeld vibrators die met luchtdruk op de clitoris werken en 100% klaarkomgarantie bieden.

Rabbitvibrator

Je kent ‘m waarschijnlijk van Sex And The City. Dit is namelijk de vibrator waarmee de business écht booming werd. Hij wordt ook wel bekend als de ‘Tarzan’, dankzij de gelijktijdige stimulatie van de vagina en de clit. Hij wordt de rabbit genoemd omdat hij als het ware twee trillende of bewegende ‘oortjes’ heeft die je om de clitoris moet leggen. Fun fact: de rabbit vibrator kwam als eerst op de markt in Japan, omdat het hier verboden was om penisvormige seks speeltjes op de markt te brengen.

G-spot vibrator

Deze vibrators zijn speciaal voor inwendig gebruik, met als doeleind het vaginale orgasme. De G-spot vibrator is te herkennen aan een penis vorm met vaak een verdikking of verbuiging aan het uiteinde, die dient tot het stimuleren van de G-spot.

Anaal vibrator

Deze vibrator is op zowel mannen als vrouwen gericht, en is ontworpen om zo makkelijk mogelijk de achteringang te kunnen betreden. In de anoush komen namelijk enorm veel zenuwuiteinden samen, deze vibrator kan dus nét die extra boost geven.

Koppel vibrators

Wanneer je samen met je partner zin hebt om eens lekker kinky te doen en wat speeltjes in jullie sekssessie te brengen, kun je gaan voor de koppel vibrator. Deze vibrators zijn namelijk speciaal ontworpen om beide partijen te stimuleren.

Realistische vibrators

Deze vibratoren zijn in principe gewoon kunstpenissen. Met lekker veel details: aderen, een eikel en vaak ook gewoon van gelijkwaardig materiaal gemaakt.

Vinger vibrators

Klein, compact, maar toch heel krachtig. Je schuift dit speeltje om je vinger en is daardoor makkelijk te gebruiken, ook tijdens seks met je bedpartner.

vibrator-1
Credits: Dainis Graveris