Vet! In Amerika kun je nu op wijnsafari

Wordt jij wild van wijn en ben je toevallig bezig met het plannen van je zomervakantie? You’re in luck!  In Amerika kun je namelijk op wijnsafari. Say whut? Het is precies zoals het klinkt: onder het genot van een heerlijk wijntje kun jij met je mik de mooiste dieren spotten. De exacte locatie is het prachtige Malibu aan de kust van Californië.

LA Safari

De wijnsafari brengt je naar Saddlerock Ranch & Vineyard in de binnenlanden van Cali. Dit is een prachtig gebied waarop je de meest exotische planten, dieren, meren én natuurlijk wijntjes vindt. Met een oppervlakte van ruim 15.000 hectare kun je heel wat flessen soldaat maken voordat je erop uitgekeken bent.

Deze wijnsafari is de perfecte maidon-vakantie. Via LA Safari kun je de wijnsafari boeken en beloven de mooiste uitzichten, de lekkerste lokale wijnen en natuurlijk een hoop dieren. Zo kun je bijvoorbeeld zebra’s aaien, kamelen spotten, alpaca’s kietelen en hebt zelfs de mogelijkheid om Stanley de Giraffe te ontmoeten. Al dit mooi vindt je op nog geen 30 minuten van LA.

Wat wil je nog meer?

credits: rawpixel.com
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *