Wildeburg 2018 is drie dagen non-stop genieten

Op 13 t/m 15 juli trek Wildeburg voor de derde keer ruim drie dagen muzikale en creatieve waanzin uit de kast. En met drie dagen bedoel ik de volle drie dagen. Wildeburg jakkert dit weekend 60 uur aan één stuk door. Het festival gaat dit jaar ook weer voor een tomeloze vrijheid, intieme podia en een scherpe programmering. De eerste namen van het festival moeten nog worden aangekondigd, maar verwacht meer dan 150 verschillende acts, verspreid over drie dagen. De eerste twee edities waren fantastisch en de organisatie gaat er voor zorgen dat de derde editie nóg legendarischer wordt.

Unieke locatie

De omgeving van Wildeburg ademt natuur. Het festivalterrein ligt middenin de Noordoostpolder, ver van  de bewoonde wereld, maar wél slechts maar een uurtje rijden vanuit Amsterdam en Utrecht. Hier vindt je geen grote festivalweides of gigantische stages, maar een pittoresk festivaldorp met vier intieme podia die voor een unieke sfeer zorgen. Wanneer je je tent uit kruipt, hoef je maar een kleine stukje verder te kruipen om op het festivalterrein te komen. Het loopt namelijk naadloos in elkaar over. Timesavings:)

Vrijheid

Tijdsbesef ebt langzaam weg en dag en nacht lopen in elkaar over. Het festival gaat non-stop door; overdag kun je chillen op het strand, dobber je op je flamingo naar een eiland, verdwaal je in de bamboebossen en doezel je weg in de duinen. Om vervolgens te dansen tot de zon op komt bij één van de stages. Naast muziek valt er nog veel meer te ontdekken. Wildeburg is het zusje van Into The Woods en dus één grote creatieve bende. Bezoekers kunnen zich vergapen aan de bizarre creaties en vertier op – en buiten – de dansvloeren.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *