Wij geven 2 x 3 kaarten weg voor Nomads Festival 2019!

Festivalnews
// 25 juni 2019

Dit weekend vindt op zaterdag 29 en zondag 30 juni de 7de editie van Nomads Festival plaats in het Rhonepark in Amsterdam. Voor het eerst is er nu ook de zondag aan toegevoegd aan het programma en dat betekent een héél weekend dansen in de oase en jij kan er nog bij zijn! Hoewel de dagtickets he-le-maal zijn uitverkocht, geven wij nog 2 x 3 tickets weg via onze Facebookpagina.

Dansen in de oase van Nomads Festival 2019 – Weekend Edition?🏝-Like Mellowed🤙-Tag twee vriend(inn)en met wie je wilt gaan ravotten💃🕺*Winactie loopt tot donderdag 27 juni 21:00

Posted by Mellowed on Tuesday, 25 June 2019

Nomads Festival 2019

Zaterdag

Op zaterdag zal een mix van internationale en lokale helden achter de knoppen plaatsnemen op één van de drie podia. Naast de mainstage, worden de andere stages gehost door Lumberjacks in Hell en Slapfunk Records, twee bekende labels voor Nomads. Met o.a. Kenny DopeTitia, Samuel Deep, Ryan Elliott en Red Greg op de line-up zal zowel de house- techno en discoliefhebber worden bedient.

Zondag

Op de allereerste Nomads zondag ooit, kondigt de organisatie drie unieke 10-HR sets aan, verdeeld over die groepen van gelijkgestemde artiesten. Op de eerste stage staan één van Amsterdams snelst groeiende sterren Ferro, samen met Dyed Soundorom en de Italiaan Fransecso Del Garda. Samen zullen ze een mix brengen van uitgeklede house op hun unieke manier. Op de tweede stage zullen alleen maar house talent uit Amsterdam draaien met Tom Trago, Cinnaman en Elias Mazian. De zondag zal worden afgesloten met Dan Shake, Folamour en Byron the Aquarius.

Join the Tribe en kom dansen op Nomads Festival 2019!

Nomads Festival 2019

Categories
Festivalnews