Awakenings gaat voor zeven edities tijdens ADE

Awakenings heeft zojuist hun programma voor Amsterdam Dance Event 2018 bekend gemaakt. Net als voorgaande jaren wordt de Gashouder in Amsterdam de thuisbasis van Awakenings. Dit keer voor maar liefst zeven edities!  In oktober van dit jaar vinden twee van de zeven edities overdag plaats en is een nieuw partnerconcept toegevoegd: Maceo Plex presents Mosaic.

Programma

Woensdagavond (17/10) trapt Awakenings af met ‘Awakenings ADE Opening Night’. Onder andere DJ Rush en Charlotte de Witte maken hier hun opwachting. Vrijdagavond (19/10) is het aan Maceo Plex om zijn Mosaic voor het eerst te presenteren in de Gashouder. Naast hemzelf nemen ook Job Jobse, Awakenings-debutant Floating Points en Helena Hauff plaats achter de decks. 
 
Op zaterdagmiddag (20/10) vindt de eerste dag-editie plaats. Tussen 12:00 en 22:00 is de Gashouder van Joris Voorn die voor ‘Joris Voorn & Friends’ niet de minsten 7heeft uitgenodigd: onder andere Gashouder-debutanten Boris Brejcha en Stephan Bodzin zijn op de uitnodiging van de technoheld ingegaan. Enkele uren later, op zaterdagavond, is het aan Joseph Capriati om de knoppen over te nemen. Voor ‘Joseph Capriati invites’ komt niemand minder dan Laurent Garnier een extra lange set draaien en is ook Henrik Schwarz van de partij. 
 
Voor diegene die zondag (21/10) ADE wil afsluiten gedurende de dag biedt ‘Awakenings by Day’ uitkomst. Tussen 12:00 en 22:00 uur kunnen liefhebbers genieten van debutante Peggy Gou, Kölsch, Luciano, Sven Väth en Âme & Rødhåd. Na deze tweede dag-editie is het tijd voor de aller laatste show: ‘Klockwork present Photon’. Photon, het concept van Ben Klock keert terug op zondagnacht. De combinatie tussen geluid, licht en architectuur zorgt voor een multi-zintuigelijke ervaring. Naast Ben zorgen DVS1, Dax J en Neerlands trots Colin Benders voor een waardige afsluiter van Amsterdam Dance Event 2018.
 
De hostingpartner voor donderdag (18/10) wordt later bekendgemaakt. Ons kan het eigenlijk geen reet schelen wie de achttien oktober de host is. Kijken naar de bovenstaande namen zal dit een topper worden. Onze agenda is in ieder geval van 17-10 tot 25-10 helemaal leeggemaakt, want we zullen ze allemaal nodig hebben. Is het niet om nachten door te halen tijdens ADE, dan is het wel om van de dinsdag dip te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *