Dit zegt het sterrenbeeld van een vrouw over hun libido

Libido-1

Er gaan natuurlijk al langer geruchten dat je karakter afhankelijk is van je sterrenbeeld. Maar je wist waarschijnlijk niet dat het libido van vrouwen hier mogelijk ook door bepaald wordt. Uit een onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen met een bepaald sterrenbeeld meer zin in seks hebben dan vrouwen met andere sterrenbeelden. Zorg dus dat je de juiste vragen stelt wanneer je weer eens iemand naar rechts swiped op een datingapp.

Sterrenbeeld vrouwen bepaald libido

Voor dit onderzoek zijn 500.000 vrouwen ondervraagd. Hen werden vragen gesteld over hun seksleven en deze gegevens werden grondig geanalyseerd. Hieruit bleek dat vrouwen met de Waterman als sterrenbeeld de meeste seks willen. Op de voet gevolgd door de Maagd en Stier.

Maar als je een vrouw aan de haak hebt geslagen die een Ram is, dan heb je iets minder geluk. Deze dames lijken namelijk een minder hoog libido te hebben.

Uit een ander onderzoek is trouwens gebleken dat het sterrenbeeld ook kan bepalen hoe wild vrouwen onder de lakens zijn. Daaruit bleek dat de Leeuw het meest kinky is en niet bang om het voortouw te nemen in bed. Vrouwen met het sterrenbeeld Stier zijn ook wild, maar zijn daarnaast ook gepassioneerd en romantisch. Vrouwen met Schorpioen als sterrenbeeld lijken het meest ideaal te zijn voor een relatie. Zij zijn namelijk gepassioneerd en krachtig en willen het liefst een diepere emotionele band met iemand aangaan.

Het ligt er trouwens maar net aan waar je naar op zoek bent;).

Sterrenbeeld-2
Credits: Anastatsia Dulgier