Zo breng je Valentijnsdag als single door

Valentijnsdag-2

Valentijnsdag klinkt allemaal heel romantisch. Rozen, chocola, een lief kaartje, maar eigenlijk is het gewoon een commerciële feestdag die ooit is verzonnen door Hallmark om een berg geld binnen te harken. En tsja, daar worden de vrijgezellen onder ons elk jaar mee geconfronteerd. Maar single zijn op Valentijnsdag is zo erg nog niet. Eerder schreven we al hoe chill het is om tijdens de feestdagen vrijgezel te zijn, maar op Valentijnsdag is het ook geen straf om single AF te zijn. Zeker niet als je onderstaande lijst afwerk.

Ga naar de sportschool

Mocht je het feit dat je vrijgezel bent vervelend vinden? Dan is het een goed idee om die frustraties eruit te trainen in de sportschool. Smijt met wat gewichten (niet letterlijk natuurlijk) en pak dat extra kilometertje op de loopband. De feromonen druipen in een sportschool van de muur, dus misschien vind je wel een partner in crime.

Eet waar JIJ zin in hebt

Het mooie van single zijn op Valentijsndag is dat je met niks en niemand rekening hoeft te houden. Dus als jij wilt ontbijten met een frikadel met slagroom? Lekker doen zou ik zeggen. Niemand die jou lastigvalt met: “Ik heb ergens in zin, maar ik weet niet precies wat”. 

Cabaret

Ook op Valentijnsdag valt er genoeg te lachen. Er zijn genoeg cabaretiers die gewoon aan het werk zijn en waar je de ballen of lippen uit je broek kunt lachen. Stand-up, in een kroeg, theater of een uitverkocht Carré, er zit vast iemand bij die een lach op jouw gezicht kan toveren.

Valentijnsdag-1
Credits: Monica Silvestre

Verwen jezelf

Het internet weet niet of jij single of in een relatie zit. Tal van websites maken gebruik van kortingscodes waar ook jij als single je voordeel mee kan doen. Pinpas in de aanslag!

Doe iets waar je ex een hekel aan had

Niets is leuker om iets te gaan doen waar je ex-geliefde een absolute hekel aan had. Zo weet je gelijk weer hoe blij je bent dat jullie relatie stuk is gelopen.

Ga op stap

Drank is zeker niet altijd de oplossing, maar op Valentijnsdag mag je als single best een drankje doen. Ga bijvoorbeeld naar de Kopstootbar in Amsterdam, waar zij in samenwerking met Non de Gêne alle singles in Nederland verenigen tijdens hun evenement op Single-tijnsdag. De avond staat vol in het teken van drinken eten, lachen en vergeten. Precies wat je nodig hebt op Valentijnsdag!

Valentijnsdag-3
Credits: Ben Konfirst

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *