Zo maak jij de ultieme thuisbioscoop

thuisbioscoop-2

We zitten voorlopig met z’n allen nog in een kneiterharde lockdown en dat betekent dat we voorlopig niet naar de bioscoop kunnen. Sad but true, maar om bij de pakken neer te gaan zitten heeft allesbehalve zin. Dus wat doe je dan? Juist, dan tover je jouw woonkamer gewoon om in je eigen thuisbioscoop! In dit artikel zetten wij alle benodigdheden voor je op een rijtje, zodat jij thuis op groot scherm van je favoriete film of serie kunt genieten. Kom maar door!

Dit heb je nodig voor je eigen thuisbioscoop

Een thuisbioscoop creëren klinkt misschien als een hoop werk, maar wat als we zeggen dat je er maar een paar dingen voor nodig hebt. Wij hebben hieronder een aantal opties voor je uitgelicht.

Beamer

Een thuisbioscoop maken begint natuurlijk met een beamer. Want zonder groot beeld kun je het natuurlijk geen bioscoop noemen. En ze werken vrij simpel: je steekt de stekker in het stopcontact, verbindt ‘m met je laptop of televisie, je richt ‘m op de muur en that’s it.

Een beamer hoeft niet veel te kosten en heb je voor €149,99,- in huis.

Thuisbioscoop-1

Geluid

Om het echte bioscoopgevoel te krijgen is geluid net zo belangrijk als beeld. Dit geeft je namelijk het gevoel alsof je middenin de film zit. Wij vonden onderstaande Samsung speakers voor €101,10,- die je makkelijk kunt aansluiten op een soundbar.

Thuisbioscoop-2

Een lekkere zitplek

De stoelen in een bioscoop zitten altijd knetter comfortabel en dat wil je voor jouw thuisbioscoop natuurlijk ook. Niks is fijner om lekker onderuitgezakt van je favoriete serie of film te genieten. Zitzakken zijn daarvoor ideaal en deze heb je al voor €32,95,- in huis.

Credits: JESHOOTS.COM

Popcornmachine

Zonder popcorn, geen bioscoop. Sla zoveel mogelijk van je favoriete smaak popcorn in, tik deze popcorn machine voor €29,95 op de kop en geniet van de ultieme filmervaring. Maar dan vanuit huis.

Thuisbioscoop-3
Credits: Mahmoud Fawzy