Zo fix je een ménage à trois als man

Zo regel je een trio

Veel mannen scheppen op over hun seksleven. Dus ik zal eerlijk zijn: ik heb meer trio’s gehad dan Ron Jeremy en James Deen bij elkaar.

Oké, geintje, het waren er maar een paar. Maar ik kan je inmiddels wel een idee geven hoe je er eentje fixt. Er zijn namelijk talloze opties.

Zo regel je een trio

Optie 1: FWB +1

Jij bent al zo’n baas dat je een Friend With Benefit hebt weten te hosselen. Eén persoon extra is helemaal niet zo’n grote stap verder. Je kan zélf een date fixen waar “Oeps!” per ongeluk twee van FWB’s komen opdagen en je kan dit ook juist van te voren orchestreren. Maar als je slim bent dan laat je je FWB dat gewoon doen, joh. Vrouwen zijn een stuk kieskeuriger. Met een beetje geluk en wat slimmigheidjes van jou heeft ze nog een blik knappe vriendinnen die momenteel emotioneel onstabiel zijn en het helemaal niet erg vinden om door haar knappe vriendin en nog knappere FWB verwend te worden om haar ellende even te vergeten. Een win-win-win situatie noemen we dit.

BTW, als je alle woordjes ‘knap’ hierboven wegstreept, dan wordt het alleen maar makkelijker om te fixen.

Optie 2: Vriendin + vriendin van vriendin

Je hebt een vriendin en jullie relatie zit zó goed, dat het hebben van een threesome geen enkel effect op jullie liefde voor elkaar zou hebben. Dan kan je er voor gaan. Hou hierbij in de gaten dat je vriendin áltijd voor een meisje zal willen gaan dat net een league onder haar is. Maar ze mag natuurlijk ook niet helemaal niet knap zijn. Ik wilde lelijk zeggen, maar niemand is lelijk toch? ❤

De zoektocht is dus niet gemakkelijk, maar you’ll get there! Uiteindelijk blijkt een oude vriendin van je vriendin, waar ze vroeger al vaker mee tongde om jongens hitsig te maken, op dezelfde verjaardag te zijn als jullie. Ze flirt met je. Je vriendin vindt dat eigenlijk helemaal niet erg. En de voorzet is gegeven. Nu is het alleen nog inkoppen. En dan is de vraag wie van jullie twee de beste spits is!

Pas wel op dat deze optie voor complicaties kan zorgen. Blijf dus lief voor je meissie en geef duidelijk aan dat zij alles voor je is.

Zo regel je een trio als man

Optie 3: Vriendin + vriend

Hier heb ik geen ervaring mee. Jij wel? Top, mail het ons door. Ik kopieer het hier.

Optie 4: Vriend + onbekende dame

Tuurlijk, je hebt geen vriendin maar jij bent zo’n guy die wel eens met een maat samen een meisje wil delen. In dit geval wil ik je alleen maar meegeven: zorg dat dit meisje hier absoluut achter staat. En jij er daarna achter haar staat.

Optie 5: Vriendin + onbekende dame

Terug naar het plaatje waarin jij een girlfriend hebt, maar geen van jullie beide heeft nog ergens een leuke vriendin achter de hand die wel eens met z’n drieën zou willen huishouden. Dan gaan jullie samen daten. Is je vriendin hier aan toe? Wellicht niet, dus dan is het aan jou! Stof je versierskills af en ga op pad. Het grootte voordeel: jij hebt niks te verliezen, want die kanjer zal altijd achter je staan!

Ga met z’n tweeën naar festivals, op reis of gewoon simpel borrelen. Dit zijn de plekken om mensen te ontmoeten voor dit soort dingen!

Optie 6: Vriend + vriend (+ vriend?)

Dude, zeg dat dan! Je hebt helemaal geen vriendin, maar een vriend als partner. Hartstikke leuk, maar ik denk dat jullie weinig tips nodig hebben. Am I right?

Optie 7: Onbekende + onbekende

Als dit je droom is stel ik voor om naar een oostblokland te gaan, je haartjes lekker in de gel te doen en je chestje op te pompen. Eenmaal in de clubsss trek je je shirt uit, pop je een pilletje, deel je er een paar uit en begin je random chicks drank te geven. Een gevalletje van lower your expectations is hier misschien ook op z’n plaats. Heb je hier geen tijd voor? Ik ken nog wel een straatje waar je dit voor een meier ook kan fixen. Misschien nog wel goedkoper dan een vliegticket!

De volgende keer: “Zo fix je een ménage à trois als vrouw!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *