Zo zorg je ervoor dat je sperma goed smaakt

Vaak is het je alleen maar tot last, dat kwakje. Waar laat je het? Hoe voorkom je dat er kindjes uit ontstaan? Hoe zorg je ervoor dat het geen vlekken maakt of in iemands oog belandt? Allemaal dingen waar je als man mee te dealen hebt. Maar, het is een ware traktatie wanneer je zaad daadwerkelijk in iemands mond mag belanden. Van alle plekken waar je het kúnt deponeren, durven we te wedden dat de mond van je sekspartner groot favoriet is.

Voor degene die het deponeert dan, want voor degene die het in de mond krijgt is het lang niet altijd een feestje. Zaad heeft nogal eens de neiging om een beetje, nja, moeilijk te pruimen te zijn. Slikken, spugen, proesten en gorgelen: de reactie op een mond vol piemelpap zijn uiteenlopend. Maar vindt jij het nou belangrijk dat jouw schatje van de dag écht kan genieten van de smaak van je brouwseltje? Of bén jij het schatje van de dag en wil je wel eens wat anders dan een mond vol zilte troep? Let dan maar even op. Wij hebben namelijk een aantal tips waarmee jij je volgende bed partner trakteert op een hemelse klodder.

Zó zorg je dat jouw zaad Gordon Ramsey approved is

Je wist misschien niet dat het mogelijk was, maar dat is het wel degelijk. De smaak van zaad kan beïnvloedt worden door wat iemand eet en drinkt. Of ook vooral: wat hij niet eet en drinkt. Er zijn producten die bevorderend zijn voor een zoet goedje, maar ook producten die ervoor zorgen dat je zaad viezer wordt of zelfs gaat stinken. Wij hebben een aantal ingrediënten op een rijtje gezet waarmee jij zorgt dat je zaad krijgt waarbij zélfs Gordon Ramsay zijn vingers af zou likken.

Drink voldoende

Oke, time to work that cocktail. Om te beginnen is het voor je sperma belangrijk dat je voldoende water drinkt. Een beetje zoals bij ranja: als het te sterk smaakt, is het niet te pruimen. Zaad bestaat grotendeels uit water. Als je genoeg water drinkt krijg je niet alleen een minder penetrant goedje, maar ook méér zaad. En laten we eerlijk zijn: wie wil er nu geen zaadfontein zijn wanneer je net een sekssessie hebt gehad waar Kim Holland jaloers op zou zijn?

Foto: Francois Pistorius

Slechte producten

Als je wil dat je schwanz-sapf enigszins slikbaar is, moet je ervoor zorgen dat je vooral de volgende ingrediënten weg laat uit je dagelijkse dieet.

  • Alcohol, drugs en cafeïne. Cafeïne zorgt voor een bittere smaak. Van alcohol en drugs had je het waarschijnlijk wel al kunnen raden. Als je niet wil dat je zaad smaakt als een kroeg na sluitingstijd, moet je deze dingen dan ook vermijden.
  • Zuivel: zorgt ervoor dat je zaad zuur wordt. Geen yoghurt dus bij je volgende ontbijtje.
  • Rood vlees: zorgt ervoor dat je zaad zouter smaakt.
  • Zwavelrijk voedsel zoals eieren, broccoli en bloemkool zorgen ervoor dat je zaad sterker smaakt. Maar dan niet op een goede manier.
  • Junkfood: maakt zaad bitterder door de chemicaliën die erin zitten.
  • Roken: zorgt ervoor dat je zaad als een muffe peuk smaakt. Of een vers geleegde asbak. Niet veel goeds in ieder geval.
  • Voedsel met een sterke geur: bijvoorbeeld eten waar veel knoflook in zit.

Next level snikkelsoep

Wil jij nét dat stapje extra gaan voor je sekspartner en hem/haar verwennen met een memorabel nagerecht wanneer je klaarkomt? De volgende ingrediënten zorgen ervoor dat je sperma lekkerder wordt.

  • Zorg voor een zoetere smaak door voldoende fruit te eten. En dan wél echt zoet en fris fruit, zoals kiwi en ananas. Of bosbessen bijvoorbeeld. Ook gezonde groentesap of smoothies doen het goed, bijvoorbeeld met meloen, ananas, mango en andere citrusvruchten.
  • Spice it up met kaneel: dit zorgt ervoor dat je zaad ook een stukje zoeter gaat smaken. Pepermunt en peterselie kunnen er ook voor zorgen dat je zaad zoeter wordt.
  • Cranberry’s zorgen ervoor dat je PH-waarde in orde blijft en doen je drapje ook ten goede. Lekker naar binnen gooien dus.

Sperma blijft sperma

Kijk, je kunt de smaak van je goedje zeker verbeteren. Maar het blijft wel sperma, dus verwacht niet dat je morgen ineens pure slagroom spuit. Houdt hier ook rekening mee wanneer je besluit je mond open te zetten. Overigens werkt bepaald voedsel bij de een beter dan bij de ander. Maar het valt te proberen, zeggen wij.  Want baat het niet, dan zaad het niet. Beter zaad dan nooit. Ja toch, niet dan? Succes hè.

Foto: Catherine Heath
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *