Dit zijn de 10 sterkste XTC-pillen op festivals deze zomer

Taste
// 28 augustus 2019

Het festivalseizoen loopt langzaam tot haar eind, maar er zijn nog genoeg toffe feestjes die we in september kunnen meepakken.  Toch heeft The Loop, een non-profit organisatie die drugs onderzoekt en de veiligheid van drugsgebruikers wil vergroten, de balans opgemaakt en een lijst gedeeld op Twitter met de 10 sterkste XTC-pillen die zij de zomer zijn tegengekomen op festivals. En we kunnen je alvast vertellen dat er wat zware jongens tussen zitten.

10 sterkste XTC-pillen

Uit het rapport blijkt dat de paars met roze Skype, de bruine Donkey Kong, de oranje met witte Sprite, de paarse Maybach, de gele met witte Technogym, de blauwe Punisher, de paarse Audi, de bruine Phillip Plein de oranje Trump en de roze Poetin-pillen de meeste mg MDMA bevatte. Ook werden deze pillen het meest gelinkt met mensen die onwel zijn geworden.

Waar een ‘normale’ dosis rond de 100 mg ligt, bevat de geel-witte Technogym een whopping 330 mg MDMA. Genoeg om een heel weeshuis naar de ratten te helpen. Niet doen overigens, maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel.

The Loop adviseert iedere festivalbezoeker om elk van de onderstaande pillen niet in je mik te stoppen. Via social media probeert The Loop mensen te helpen om de gevaarlijke pillen te identificeren en te informeren over de gevaren .

Stay safe, lieve mensen. Er is een hoop troep in omloop.

XTC-pillen-1

Credits: The Loop

Categories
Taste