The Mellowship

Contributors.

The Mellowship

World, meet ‘The Mellowship’, ons team van retespeciale contributors met stuk voor stuk een passie voor de social scene. Toffe content is als drugs voor ons, en gaan daar dan ook kneitertje hard op. Jaloers zijn is niet nodig want ‘The Mellowship’ deelt namelijk alles met jou en niets gaat ons te ver. Het laatste nieuws, vernieuwende content, pikante interviews, nachtenlang doorhalen, bij Mellowed doen we het allemaal, en meer. De kans is dan ook groot dat je één van onze rakkers op je volgende feestje gaat tegenkomen. Niet bang zijn, wij zijn ook maar mensen, wél hele coole zoals je ziet.

Jorg

Top Dog

Jorg

Jorg kan zich snel verliezen in een feestje en verliest daarbij regelmatig zijn telefoon of portemonnee. Een kapsel is volgens hem niet nodig, want dan kijken vrouwen hem direct in de ogen. Vandaar dat hij kneitertje single is.

Tommie

The Architect

Tommie

Tommie’s liefde voor het leven rijkt ver. Dit geldt overigens alleen voor een leven vol vrienden, muziek, drankjes en dansjes. Daarnaast probeert hij ook nog te ondernemen en alles uit zijn Basic Fit-abbo te halen. Dit lukt overigens maar zelfden. Je herkent hem aan zijn gezicht.

Marlèna

Wordsmith

Marlèna

De Rotterdamse is niet op haar mondje gevallen en laat de sarcasme dan ook rijkelijk vloeien. Zo nu en dan flaneert ze rond op de nodige feestjes en festivals en binnenkort live te volgen Down Under.

Jesse

Machiavelli

Jesse

Partying and politics. De twee dominanten in het leven van deze kleine rebel. Met haar 1.60m baant ze zich graag door grote menigten op weg naar ‘links voor’. Heeft een gecompliceerde relatie met wodka.

John Joe

SIR TANTRA

John Joe

Vrijgevochten slapjanus met een slechte muzieksmaak en onderontwikkelde spirituele energie. Veel te nieuwsgierig voor zijn eigen bestwil en te eigenwijs om ook maar iets van bovenstaande klets toe te geven.

Demi

The Inner Sneezer

Demi

​Deze blondine geniet van het leven wat rijkelijk gevuld is met goudgele rakkers, vrienden, feesten, en veel eten. Ze is een Bourgondiër waarvan haar hart op de tong ligt. Dit kan al snel zorgen voor gênante scenario’s wat het leven alleen maar mooier en leuker maakt.

Bridget

Chaos Creator

Bridget

Spontaan, een echte ouderwetse ouwehoer en een gezelligheidsdier wat nog een gesprek begint met de lantaarnpaal. Daarbij is zij eigenlijk een beetje schizofrene, aan de ene kant een heel lief meisje, maar er schuilt nog meer achter die blonde lokken. Van lieve poezie tot de bijzondere niche sensuele verhalen onder de lakens. Niets is wat het lijkt!

Stefan

Mr. Worldwide

Stefan

Zelfverklaard burgerlul met een gezonde appetijt voor feestjes, reizen en een combinatie van die twee. Nonchalante danser met een aardige Lil Jon imitatie. Zijn go-to drink is pils en hij doet niet aan katers.

Nika

Nikater

Nika

Nika’s favoriete kleur is zwart. Ze heeft een kapotte filter, maar ze doet haar best om niet alles te zeggen wat in haar chaotische hoofd op komt. Haar favoriete drankje is wijn, alle soorten ,want ze discrimineert niet op kleur. Het meest in haar leven houdt ze van feestjes, de grootste haat heeft ze aan katers. In haar vrije tijd waagt ze gekke dansjes op grote-jongens Hip Hop.

Luuk

Lucky Luuk

Luuk

Luuk zingt na een aantal biertjes graag mee met Nederlandse plaatjes en doet dit dan ook meestal luidruchtig. Een microfoon in zijn handen is daarom niet het allerbeste idee. Hij is het hier zelf echter niet mee eens en negeert dit advies van vrienden.