About Mellowed

Always steady goings.

About Mellowed

Mellowed geeft je een heads-up van alles wat er in de social scene gaande is en brengt je de laatste trends op het gebied van festivals, feestjes, fashion en lifestyle. En is daarin taboedoorbrekend!

‘Mellowed’ [noun] Slang. a state, atmosphere, or mood of ease and gentle relaxation.

Dit gevoel, deze sfeer, we herkennen het allemaal. Ergens zo richting het einde van een festival. Of vlak na een fijne pot seks. Of op een zondagavond op de bank na een gruwelijk weekend.

Experience

Tegenwoordig worden we allemaal een stuk minder warm van bezit. Wij willen beleven! We gaan gewoon heel erg lekker op ervaringen die alle vijf de zintuigen prikkelen. Aan een nieuwe auto of paar hakken ben je snel gewend. Een geweldige ervaring neem je je leven mee. Al is het maar in de zwaar overdreven schaamtevolle verhalen van je vrienden.

We hebben Mellowed daarom ingericht in de vijf zintuigen:

HEAR. Earporn. Every day. All day.
SEE. See. And be seen.
TOUCH. Touch me like you feel me.
TASTE. Trying the forbidden fruits of life.
SCENT. Articles with a strange odor.

The Mellowship

‘The Mellowship’, ons speciaal geselecteerde team van contributors gaat jou voorzien van het laatste nieuws, vernieuwende content, pikante interviews én ellenlange nachten zonder slaap. In hokjes zitten alleen kippen, daar denken wij dus niet in. Mellowed heeft namelijk geen tijd voor negativiteit, want het leven is een illegale rave. En wij zijn erbij!

FOLLOW US

FACEBOOK. Don’t miss out.
INSTAGRAM. We take you anywhere.
MELLOWED TIMES. Weekly highlights.