4 gevaren van seks in het water

Seks in het water

De zomer is in den lande en dat betekent dat we ons veel in en rondom het water bevinden. Of het nu het strand is, het zwembad, een jacuzzi of een heerlijk bad, in de zomer zoeken we graag het water op. Tel daar het feit bij op dat door de hitte onze seksdrift op standje maximaal staat en we dus vaker in de situatie komen dat we seks in, op of aan het water hebben.

Seks in het water

Seks in het water is typisch zo’n dingetje wat er allemaal heel verleidelijk uitziet in films, maar in real life vaak een beetje tegenvalt. Daarnaast kun je er ook een paar lelijke kwaaltjes aan overoden. Wij zetten de 4 gevaren van seks in het water voor je op een rijtje

1. Droge bedoeling

Je zou misschien denken dat water het perfecte glijmiddel is. Niets is minder waar en het water werkt hierbij juist averechts. Water zorgt er – in tegenstelling tot glijmiddel – niet voor dat de seks soepeler verloopt. Sterker nog, het zorgt ervoor dat het natuurlijke glijmiddel dat de vagina aanmaakt wordt weggespoeld. Daardoor kan seks in het water soms toch als een droge bedoeling aanvoelen. Niet chill.

2. Wondjes

Het gebrek aan glijmiddel kan problemen opleveren bij penetratie. De vagina is in water niet vochtig genoeg door het gebrek aan glijmiddel, waardoor er te veel wrijving plaatsvindt en wondjes kunnen ontstaan. Wanneer je een condoom draagt, kan de extra wijring er ook voor zorgen dat het condoom sneller scheurt.

3. Niet zo fris

Je zult niet meteen in het ziekenhuis belanden, maar grote wateren kunnen vervelende bacteriën, zoals E. coli en salmonella bevatten. Dit geldt overigens ook voor zwembaden en jacuzzi’s waarvan de pH-waarden onjuist zijn. Wanneer je seks in het water hebt, bestaat de kans dat de bacteriën uit het water in de vajayjay terechtkomen. lichaam komen.

4. Schimmelinfecties

Seks hebben in wat voor water dan ook kan de kans op een schimmelinfectie vergroten. En dat komt met name door het chloor. Dit kan namelijk de vagina irriteren en de natuurlijk pH-waarde daarbeneden flink verstoren. En alles dat de pH-waarde van je vagina verstoort, kan een schimmelinfectie in de hand werken.

De volgende keer dus misschien twee keer nadenken voordat je een scharrel fixed in het zwembad;).

Seks in het water-2
Credits: Lewis Parsons