Pornhub wint Black Friday met levenslang Premium voor een prikkie

Pornhub Premium

Het is vandaag zo ver: Black Friday. Vergeet koopjes in een kledingwinkel, elektronicazaak of de drogist, Pornhub heeft namelijk dé prijs voor Beste Black Friday Deal . Gebruikers kunnen namelijk vanaf vandaag een zogeheten ‘LifePlan‘ aanschaffen, een lifetime abonnement die toegang geeft tot Pornhub Premium. Extra content in de vorm van 100.000 exclusieve video’s, geen advertenties, 1080p, 4K én VR-beeld. Dit alles voor de schamele prijs van 299 dollar.

Pornhub’s LifePlan

Je kunt er maar beter snel bij zijn, want de actie loopt tot maandag 2 december. Normaal betaal je voor één jaar Pornhub Premium $95,88. Voor $299,- betaal je nu dus grofweg het equivalent van drie jaar fappen, maar nu voor de rest van je leven.

Hou je er niet van om levenslang ergens aan vast te zitten, dan heeft Pornhub ook een andere actie lopen. Abonnees krijgen een extra vier maanden gratis op een jaarabonnement.  Maar laten we eerlijk zijn, als je bijna $100,- per jaar betaald, kun je net zo goed dat beetje extra ertegenaan gooien en jezelf verzekeren van levenslang porno kijken in 4K. Just saying...

https://www.youtube.com/watch?v=fh1hvoZdUgk