Coachella is in 2022 weer live te volgen via YouTube

Coachella

YouTube en Coachella slaan hun handen weer ineen om het Amerikaanse festival te livestreamen bij de terugkeer van het festival in 2022. Fans die het festival niet persoonlijk kunnen bijwonen, kunnen alle acts van de twee weekenden via YouTube bekijken. Het programma en de geselecteerde sets die live zullen worden gestreamd zijn echter nog niet bekend gemaakt, aangezien er nog geen line-up is. hoewel een schema en de geselecteerde sets die live zullen worden gestreamd, niet zijn bekendgemaakt vanwege het ontbreken van een line-up.

In 2019 – de laatste editie van Coachella voorafgaand aan de pandemie – koos YouTube 34 optredens van Billie Eilish, Blood Orange, Childish Gambino, Mac DeMarco, Pusha T, the 1975, Weezer, Wiz Khalifa en YG om op verschillende kanalen bij mensen thuis te brengen.

Coachella 2022

De organisatie van het festival heeft onlangs aangekondigd dat Coachella 2022 plaats zal vinden in de weekenden van 15 tot 17 april en van 22 tot 24 april zal plaatsvinden in Indio, Californië. Het is niet duidelijk of één van de headliners van 2020 – Frank Ocean, Rage Against the Machine en Travis Scott –  in 2022 zal terugkeren om op te treden.

Onderstaande documentaire over Coachella laat zien waarom het festival op je bucketlist MOET staan.