David Guetta haalt $700.000 op met live stream

David Guetta-1

Nu concerten en festivals geen doorgang mogen vinden, zijn live streams razend populair. Zo’n beetje elke DJ en festivalorganisatie organiseert nu een live stream om hun fans thuis toch te kunnen voorzien van een dosis muziek. In veel gevallen wordt er ook meteen geld opgehaald om goede te steunen en ook David Guetta droeg afgelopen weekend een steentje bij met zijn live stream vanuit Miami.

David Guetta / United at Home

David Guetta draaide vanaf het midden van een aantal appartementencomplexen een liveset, waardoor omwonenden vanaf hun balkon als publiek aanwezig konden zijn bij het speciale optreden van de Fransman. Toch was het optreden niet alleen bedoeld voor vermaak van de bewoners van het appartementencomplex, maar werd er ook geld opgehaald voor het goede doel. In totaal werd er $700.000 dollar opgehaald tijdens de live stream, wat gaat naar verschillende organisaties die helpen bij het bestrijden van het coronavirus.

Het optreden is hieronder terug te kijken en via het YouTube-kanaal van de DJ heb je nog de mogelijkheid om geld te doneren aan de verschillende goede doelen.