De meest stijlvolle zonnebrillen voor vrouwen onder de €150,- 

See
// 28 mei 2020
zonnebrillen-1
Credits: Unsplash | Ayo Ogunseinde

Een stijlvolle zonnebril is een essentieel accessoire om op je mooie koppie te hebben in de zomer. Het fashion item zorgt er niet alleen voor dat je er goed uitziet, maar het maakt het ook veel makkelijker om ongegeneerd naar mensen te kijken. Op het terrasje, pal in de zon, lekker drankje erbij en maar mensen kijken. En als we ons even allemaal netjes blijven gedragen, blijven de terrassen de hele zomer ook open.

De meest stijlvolle zonnebrillen voor vrouwen onder de €150,-

Vorige week hebben we natuurlijk de mannen in het zonnetje gezet en stijlvolle zonnebrillen voor hun op een rijtje gezet. Deze week zijn de vrouwen aan de beurt. Komt ie: de meeste stijlvolle zonnebrillen voor vrouwen onder de €150,-

Ray-Ban RB1971 €145,-

De Ray-Ban RB1971 is een echte eyecatcher. Met zijn vierkante glazen wil je de bril deze zomer zeker in je collectie hebben. Doordat het montuur verder niet te dik is blijft het een subtiel brilletje waarmee je prima op het terras kan zitten.

Ralph Lauren RA5267 €116,40

Dit stukje oogaccessoire is een echte must-have deze zomer. Het gemengde bruine montuur geeft je look een sassy twist. Door de licht bruine glazen van de zonnebril is het misschien niet de beste bril om mensen mee te kijken, maar zeker de moeite waard om de show mee te stelen.

Jac Hensen Komono Harper €49,95

De brillen van Jac Hensen zijn te verkrijgen voor een zacht prijsje en zien er altijd top uit. De Komono zonnebril Harper is hier een goed voorbeeld van. Met dit klassieke modelletje zit je nooit verkeerd. Door de groene kleur van de zonnebril val je echt op deze zomer en zullen er menige koppies draaien als je voorbij komt lopen.

Ralph Lauren RA5264 €84,40

Ben jij een echte fashiongurl? Dan is de RA5264 zonnebril van Ralph Lauren DE bril voor jou. Het montuur, de kleur en het patroontje zijn er voor gemaakt om de show te stelen. Met deze bril is je outfit helemaal af en ben je ready to go.

zonnebrillen-3

Ray-Ban Round RB3447 €145,-

Als kers op de kaart sluiten we af met de Round RB3447 van Ray-Ban. Een tijdloze zonnebril die iedereen staat, iedereen wil hebben en die altijd goed is. Door het simpele montuur en de niet te grote glazen is dit een goede investering om te maken en zul je er vele jaren plezier van hebben.

zonnebrillen-2

Categories
See