Desperados brengt beste ideeën samen voor legendarische houseparty

Dat ze bij Desperados weten hoe ze een feestje moeten geven weten we inmiddels wel. Maar afgelopen weekend tilde Desperados zijn partyexpirementen naar een nóg hoger plan. In London vond namelijk ‘s werelds grootste gecrowdsourcete festival, waarbij ruimte was voor de wildste ideeën van feestgangers zelf. Samen met hete legendarische Elrow en pionier op het gebied van dansmuziek Skream ging het dak van de nieuwste Londense hotspot Magazine er finaal vanaf.

Skream vertelt: “Dansvloeren zijn de gezelligste plekken op aarde. Hier komen mensen samen in een omgeving waarin iedereen kan ontstressen en ontspannen. Zo kwam ik op het idee om nog een stap verder te gaan en een legendarische houseparty te organiseren waar alle mensen en hun ideeën welkom zijn.”

#WeAreTheParty

Desperados vroeg partypeeps om hun baanbrekende ideeën te delen via social media met de hashtag #WeAreTheParty. De bijzonderste ideeën werden gekozen en dit weekend in London tot leven gebracht.

Dit waren de winnende inzendingen:

  • Vriendelijke beveiliging – oma’s, zoals Grime Gran – omdat Risky Roadz uit het Verenigd Koninkrijk wilde dat alle gasten met een glimlach werden ontvangen. Zo zat de stemming er vanaf het begin goed in.
  • Goed zicht op het podium voor kleine mensen, een idee van Laurentine Van Landenghem uit België.
  • De muziek voelen met behulp van speciale haptische vesten, bedacht door Hermon en Heroda uit Eritrea en Ethiopië.
  • Kevin Odirile Setlhare uit Zuid-Afrika opperde het idee van een speciale, handsfree Desperados-robotarm om het morsen van drankjes te voorkomen.

“Feesten zijn de perfecte momenten om je creativiteit op los te laten en we wilden dit stimuleren door feestgangers over de hele wereld de kans te geven om hun eigen waanzinnige ideeën waar te maken”, aldus Diederik Vos, Global Brand Director bij Desperados en hoofdorganisator van het feest. “We hebben samengewerkt met partygangers van over de hele wereld en met elkaar een uniek feest neergezet.”

Nederlandse gast op het event DJ Bella Hay zegt over het event: “Desperados heeft mijn verwachtingen overtroffen. Dit was de sickste party in een lange tijd!”

Epic Parties

Epic House Party is het grootste evenement in de reeks ‘Epic Parties Imagined by You’. Eerdere evenementen vonden plaats in partysteden als Warschau, Berlijn en Barcelona. Desperados zorgt deze oktober in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event nog voor een knaller van een feest. Meer daarover lees je natuurlijk hier op Mellowed.