DGTL 2020 maakt line-up bekend voor opening festivalseizoen

DGTL 2020

Wat hebben de wederopstanding van Jezus en DGTL met elkaar gemeen? Niet veel, maar ze delen hetzelfde weekend. DGTL is namelijk de traditionele opening van het festivalseizoen op de NDSM-werf in het paasweekend (11 en 12 april). Vandaag maakt de organisatie de complete line-up bekend voor DGTL 2020.

DGTL 2020 line-up

DGTL biedt elk jaar ruimte aan gevestigde namen, maar combineert dit ook altijd met aanstormend talent. Een kleine greep uit de aangekondigde namen: Adriatique, Job Jobse, Mind Against, Nina Kraviz, Patrice Bäumel, Recondite en Sven Väth. Maar ook rising stars van eigen bodem als KI/KI, Jasper Wolff en Colyn gaan keihard vlammen. Je kan er een halfje op innemen dat je hier aan je trekken gaat komen.

Intiem is DGTL misschien niet, maar behoort absoluut tot de top van de house- en technofestivals wereldwijd. DGTL ademt duurzaamheid en zorgt immer voor een locatie en muziek & lichtshow die van wereldklassen zijn.

Namen per dag

Nu hoef je jezelf alleen nog af te vragen of je het hele weekend uit je aardlekschakelaar gaat of er voor niets om één dag te knallen. Mocht je (ná het vinden van alle paaseieren natuurlijk) kunnen, moet je natuurlijk een heel weekend pakken. Hieronder zie je wie je wanneer bij welke stage kunt verwachten. Dus tik dat weekendticket op de kop en ga los op en start je festivalseizoen op de best mogelijke wijze!