Festileaks organiseert volgende zomer een festivalvakantie

Festivalvakantie-2

Na ruim een jaar aan festivaldroogte, begint het nu eindelijk weer los te komen. Met vandaag de aftrap van Amsterdam Dance Event 2021 lijkt het erop dat we de corona shitshow eindelijk achter ons kunnen laten. En om dat feit te vieren hebben onze vrienden van Festileaks de knoop doorgehakt en besloten om volgende zomer een hele dikke festivalvakantie te organiseren. Een groepsreis voor festivalfanaten van 6 tot en met 19 juli, per bus naar Oost-Europa.

Festileaks Festivalvakantie

De eerste stop zal zijn op het rustgevende Pohoda Festival in Slowakije, waarna ze doortuffen naar Roemenië  voor het magische Electric Castle. Je kunt je borst dus natmaken voor acts van Nick Cave, Gorillaz, Twenty One Pilots, Metronomy, Deftones en Wolf Alice.

En hoewel deze festivals natuurlijk heerlijk zijn, is de 14-daagse festivalvakantie natuurlijk meer dan dat. Op 6 juli stap je in Utrecht op in een speciale Festileaks-bus (in samenwerking met Festival Travel), waarna het feest direct kan beginnen. Festileaks kennende zorgen zij voor busentertainment van de bovenste plank en zullen zij hun best doen om toffe extra’s te regelen op de festivals zelf. Tussen de festivals door verzorgen zij ook nog een citytrip naar de prachtige stad Boedapest.

Festivalvakantie-3
Credits: Tomas Loeffen

Tickets

Er zullen op 1 november een zeer gelimiteerd aantal van 50 tickets in de verkoop gaan, maar je krijgt voorrang én korting wanneer je je nu al pre-registreert.

De tickets van de Festileaks Festivalvakantie zullen €774,- per persoon gaan kosten en zijn inclusief:

  • Toegang tot Pohoda Festival 2022 (7-9 juli)
  • Toegang tot Electric Castle 2022 (13-17 juli)
  • Een plek op de festivalcamping, waar je met alle deelnemers van de reis samen kampeert
  • Luxe busreis vanaf Utrecht, naar de festivals, Boedapest en weer terug naar Utrecht. En vergeet natuurlijk de nodige busentertainment niet.
  • 2 overnachtingen in Boedapest, tussen de festivals door.
  • Een afsluitend diner op de laatste dag (maandag), exclusief drankjes.
  • De tijd van je leven én een leger aan nieuwe festivalvrienden.

Wie zich vóór 1 november pre-registreert ontvangt €25,- korting op de festivalvakantie, voorrang op de kaartverkoop én updates en nieuwtjes rondom de reis.

Maaltijden en drank is voor eigen rekening, maar gelukkig stellen de Oost-Europese prijzen nooit teleur.

Festivalvakantie-1
Credits: Festileaks