Fetisj Friday #19 Somnofilie

somnofilie-1
[alert type=white]We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.[/alert]

Vorige week: Sneakerfetisjisme

Niet veel personen zijn enorm aantrekkelijk als hij of zij ligt te slapen. Mond wagenwijd open, het gesnurk is tien straten verder nog hoorbaar en het kwijl druipt eruit met het gevolg dat je ligt te slapen op een waterbed. Drijf- en drijfnat. Je geeft je partner een goede por, maar je krijgt geen reactie. Godverdomme, weg nachtrust. Jij balen, zij slapen. Wacht, hoezo balen? Personen met somnofilie weten namelijk wel raad met een slapende partner. Zij maken het bed nóg natter!

Fetisj Friday #19 Somnofilie

Somnofielen gaan maar al te graag los op hun slapende partner. Het wordt dan ook niet voor niets het sleeping princess syndrome genoemd. Vaak gaat het hen erom dat de partner niet kan reageren. Zij kunnen doen wat ze willen. Totale macht. Vervolgens wordt na de seks de partner wakker gemaakt. Hij of zij schrikt op en kan zich niets herinneren. De avond kan voor de somnofiel niet meer stuk.

Als de slapende prins of prinses een nachtje over je voorstel heeft geslapen en toestemming heeft gegeven: doe je ding! De meeste personen met somnofilie maken er echter misbruik van. Zij drogeren het slachtoffer met een pilletje of duiken erop als het slachtoffer zijn roes zit uit te slapen van een heftige avond. Niet best als dat het geval is!

Doe er daarom beide je voordeel mee. De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker word naast jou dan drup ik nog. Thanks somnofiel!

somnofilie
Giphy
Source :