Het geheim van de G-spot ontrafeld

G-spot

Vandaag is de dag dat we geheim van de G-spot ontrafelen. Want hoewel het krijgen óf bezorgen van een orgasme door de G-spot opwindend klinkt, is er nog veel onduidelijk over deze sweet spot. Mocht je het nog nooit geprobeerd hebben: you’re missing out. Het is misschien even zoeken, maar als je eenmaal hebt gevonden, wil je niet meer anders. Pinky promise!

Puur genot

Het moge duidelijk zijn dat de G-spot voor heel veel plezier kan zorgen. Maar hoe dan? Een lange tijd was het meer een mythe dan een feit en werd er zelfs getwijfeld of het ‘geheime’ plekje überhaupt wel bestond. Laat staan dat het orgasmes ook nog eens tien keer beter kan maken. Nou – inmiddels weten we wel beter! En jij na het lezen van dit artikel ook.

Wat is het?

De fantastische G-spot zit aan de binnenkant van de vajayjay en is op het begin misschien lastig te vinden. Maar als je deze eenmaal vindt, is het overduidelijk. Wanneer je met je vinger naar binnen glijdt, voel je op een gegeven moment een paar ribbels dat ruwer aanvoelt dan de rest van de vagina. Ga je nog iets verder, op ongeveer 5 cm diepte, voel je een soort sponzig plekje. Bingo! Let the games begin.

G-spot-4
Credits: Sexual Alpha

‘Kom hier’-beweging

Om de G-spot te stimuleren kun je je eigen vingers gebruiken of die van je vriend(in). Wanneer je de plek eenmaal voelt, druk je er op (richting de kant van je buik). Maar een ‘kom hier’-beweging met je vingers en enjoy the ride. Deze manier van klaarkomen heet ook wel een vaginaal orgasme en sommige vrouwen kunnen er zelfs door squirten. Zijn je vingers niet genoeg of vind je het een gehannes? Dan zijn er ook genoeg seksspeeltjes die speciaal gemaakt zijn op de G-spot te stimuleren.

Smaken verschillen

We willen wel graan een kleine disclaimer toevoegen: de G-spot is niet bij iedereen even gevoelig. De één komt direct met trillende benen klaar wanneer het plekje wordt gestimuleerd, terwijl de ander er helemaal niet opgewonden door raakt of misschien een half uur nodig heeft. En daar is helemaal niks mis mee, aangezien ieder lichaam anders is. Heb je het nog nooit geprobeerd en geloof je het nog niet helemaal? Probeer het dan vooral zelf eens uit en see for yourself!

G-spot-2
Credits: Sexual Alpha