Texel wordt deze zomer het Ibiza van het noorden

News
// 8 juli 2020
Het strand van 2020

Texel mag zich deze zomer met recht het Ibiza van het noorden noemen als beiden DJ’s als Sunnery James & Ryan Marciano, Fedde LeGrand en Sam Feldt neerstrijken op het waddeneiland. Het eiland is in juli en augustus het decor van ‘Het Strand van 2020’, een reeks coronaproof shows van een aantal grote Nederlandse DJ’s. Ook Lucas & Steve, Nicky Romero, Quintino en Mike Williams treden op bij strandpaviljoen Paal 17 nabij De Koog.

Het Strand van 2020

“Ibiza was nog nooit zo dichtbij”, reageert Machiel Hofman van Tribe Company. Het evenementenbureau is één van de initiatiefnemers van het initiatief ‘Het Strand van 2020’. Want waar Sunnery James & Ryan Marciano, Nicky Romero en Lucas & Steve voorgaande jaren op party eiland Ibiza te vinden waren draaien ze deze zomer gewoon ‘thuis’ bij ons op de eerste ‘T’ van TVTAS.

Door de nieuwe regelgeving vanaf 1 juli heeft de organisatie de capaciteit per show kunnen ophogen naar 120 personen. Hiermee komt de toegangsprijs op €90,00 per persoon. Hiervoor krijg je een plekje aan tafel, wat te eten en drinken en natuurlijk een geweldige show in een intieme setting. De verkoop van de arrangementen is inmiddels begonnen via de website van Het Strand van 2020. Voor alle shows zijn nog plekjes beschikbaar, maar wacht niet te lang. De capaciteit blijft bij Strandpaviljoen Paal 17 natuurlijk beperkt tot slechts 120 personen.

Naast Het Strand van 2020 op Texel vindt onder de rook van Rotterdam ook De Tuin van 2020 plaats. In Brielle heeft de organisatie een oud fort met een mooie binnentuin gevonden. Daar staan deze zomer artiesten als Lil’ Kleine, Tino Martin en JURK! op de planken. “Het zijn mooie outdoorlocaties, middenin de natuur. Daardoor krijgen de shows echt de beleving die we zoeken, toch een beetje het festivalsfeertje.”

View this post on Instagram

DE ZOMER VAN VERWONDERING GAAT BEGINNEN 🙌 Zojuist heeft de overheid aangekondigd dat er vanaf 1 juli geen maximumaantal bezoekers meer voor samenkomsten geldt. Let's go! Het Strand van 2020 ligt deze zomer bij @paal17texel op Texel. Inderdaad, Ibiza is nog nooit zo dichtbij geweest! Want waar dj’s als @sunneryjamesryanmarciano, @nickyromero en @lucasandsteve voorgaande jaren op dit party eiland te vinden waren draaien ze deze zomer gewoon ‘thuis’ bij ons op Texel. Het Waddeneiland is een perfecte bestemming voor een dagje er tussenuit. Je kunt in slechts 20 minuten met de TESO veerdienst naar het eiland varen. Na de shows van 1PM en 5PM vaart de boot ook weer terug zodat je ’s avonds weer thuis zult zijn. Maar Texel is natuurlijk ook een perfecte locatie voor een weekendje weg. Ontsnap naar het eiland vol avontuur 🐚 Aanstaande zaterdag om 12.00 uur start de verkoop. Alle registraties ontvangen vrijdagmiddag de link naar de webshop van deze dj. Wil je je nog voor een andere dj registreren? Doe het snel, want donderdag om middernacht sluiten de inschrijvingen! #hetstrandvan2020 #zomervanverwondering #linkinbio

A post shared by Het Strand van 2020 (@hetstrandvan) on

Categories
News