Joris Voorn onthult unieke ADE-luisterervaring met Johana Kroft

Joris Voorn-1

De Nederlandse technolegende Joris Voorn slaat de handen ineen met Philips TV & Sound en de Tsjechische kunstenares Johana Kroft voor een grensverleggende audiovisuele ADE-ervaring. Deze meeslepende tentoonstelling nodigt bezoekers uit om de synergie tussen moderne mediaformaten te verkennen, aangedreven door het nieuwe en bekroonde Philips Fidelio draadloze AV-systeem. Beleef ADE vanuit een geheel nieuw perspectief met deze betoverende ervaring in Hotel de L’Europe op 21 en 22 oktober.

Living Room Sessions

Vorig jaar onthulde Philips “Into Light”, een deep listening-expositie met DJ en producer Patrice Bäumel. Met de “Living Room Sessions” wordt de lat dit jaar nog hoger gelegd en krijgen bezoekers de kans het multidisciplinaire werk van Joris Voorn en Johana Kroft te bewonderen alvorens een intieme Q&A sessie van start gaat met beide artiesten op 21 oktober om 16:30. Om de kracht van de Philips Fidelio-systemen te benadrukken, kunnen bezoekers ook de digitale kunstgalerie van het evenement verkennen, waar een selecte groep aan regionale kunstenaars, waaronder de Nederlandse kunstenaar Rik Oostenbroek, bekend om zijn dynamische en abstracte vormen, en augmented reality-kunstenares Isabelle Udo, tentoonstellen.

Philips TV & Sound biedt bezoekers ook een informele setting met networking & drinks en zet zo een stempel op een uniek audiovisueel weekend met de meeslepende “Living Room Sessions” van Joris Voorn en Johana Kroft.

Mis de kans niet om deze meeslepende luisterervaring bij te wonen tijdens ADE in Hotel De L’Europe op 21 en 22 oktober.

Joris Voorn-2