Netflix tip: ‘Sex, Explained’

Sex, Explained
Explained ken je misschien wel als de Netflix-serie die op zoek gaat naar waarheden van verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld waarom er sektes bestaan, wat de toekomst van vlees is  en waar astrologie vandaan komt. Nu nemen ze in ‘Sex, Explained’ je favoriete bezigheid onder de loep: seks.

Sex, Explained

In de nieuwe spin-off serie van Explained duiken de makers dieper in op seks. En dan in de breedste zin van het woord. Hoe werkt vruchtbaarheid, en wat doet anticonceptie nou precies? En waarom voelen we ons wel aangetrokken tot de ene persoon, en niet tot de andere? Ook worden de meest bekende seksuele fantasieën besproken en leer je hier alle ins en outs van.

Dit in combinatie met grappige, persoonlijke verhalen, wetenschappelijke onderzoeken en kleurrijke animaties, is de Netflix-serie ‘Sex, Explained’ een heerlijke wegkijker. Je wordt meegenomen op een reis door de wondere wereld van seks waar je over allerlei seksgerelateerde feitjes en weetjes leert. Eindelijk een serie die taboes rond seks probeert te doorbereken.

Je bekijkt de serie hier.