Je seksleven spannender maken terwijl je kinderen hebt? Zo doe je dat

seksleven spannender maken

Ben je zes weken verder na het puffen, hijgen en persen en begint de drang naar seks weer op te komen? Of merk je dat jouw vriendin er wel weer zin in heeft? Dan is het tijd om het seksleven weer eens even flink op te pakken. Toch is dat niet altijd makkelijk wanneer je ineens een nieuw huisgenootje hebt. Wij geven je daarom wat tips waarmee jij jouw seksleven spannender kan maken, óók nadat je kinderen hebt gekregen.

Besteed meer tijd aan voorspel

De tijden waarin je elkaar aankeek en gelijk de kleren van het lijf scheurde zijn voorbij. Het is nou eenmaal een feit dat er voortaan minder tijd is voor seks. Want wanneer je als man hondsgeil bent en je vrouw is borstvoeding aan het geven, kun je ‘m beter door het vuistje jagen. Jammer, maar het is niet anders. Dit zorgt er wel voor dat je er nu voor moet gaan zorgen dat elke sekssessie onvergetelijk is. Hierbij geldt de regel, kwaliteit boven kwantiteit. Besteed dus wat meer tijd aan het voorspel, zodat zowel jij als jouw partner extra van de seks geniet. Het flirten, strelen en het voorspel in zijn algemeen wordt nu een stuk belangrijker én interessanter.

seksleven spannender maken

Maak een seksplanning voor een spannender seksleven

Het is jammer dat spontane seks nu minder mogelijk is. Je zult hierop moeten anticiperen door van elke mogelijkheid gebruik te maken. Het is dan ook slim om hiervoor een planning te maken. Door af te spreken hoe vaak je per week een intieme sessie hebt, zorg je ervoor dat je je niet ineens een tijd later beseft dat je al vier maanden geen seks meer hebt gehad. Je hoeft dus geen planning voor de komende 18 jaar te maken, maar het maken van afspraken kan je zeker helpen.

Schakel vrienden en familie in

Niet voor de seks, maar als oppas. Zorg ervoor dat je voor elkaar tijd maakt, door bijvoorbeeld één keer in de zoveel tijd op date-night te gaan. Dit is niet alleen beter voor je seksleven, maar ook voor je hele relatie. Besteed aandacht aan elkaar en laat opa en oma maar een keer op die kleine passen. Zo hebben zij wat quality time én jullie natuurlijk ook.

seksleven spannender maken