Stage lopen? Mellowed is op zoek knetterleipe stagiair(e)!

Stage

Hou jij van schrijven, ben je helemaal wild van muziek en heb jij heel je festivalagenda moeten schrappen door dat k*t coronavirus? My man/my girl, bij Mellowed ben jij op het juiste adres! Wij zoeken namelijk een knetterleipe, gemotiveerd stagiair(e) die helemaal lekker gaat op het maken van content. Heb ik je aandacht en zit er bij jou een steekje los? Lees dan vooral verder.

Redactie- (online) Marketing stage bij Mellowed

Wie zijn wij?

Mellowed is hét platform dat zich richt op hippe mensen zoals jij en content maakt over festivals, feestjes, muziek, maar ook onderwerpen zoals drank, drugs en seks worden behandeld. Het leven is een feest en daar moet je van genieten, maar wel verantwoord.

Hoe ziet je stage eruit?

Met de Redactie- (online) Marketing stage bij Mellowed ga jij veel jaloerse medestudenten krijgen. Jij mag namelijk toffe content creëren voor HÉT festivalplatform van Nederland. Zo mag jij, zodra dit weer mag, live verslag doen op de dikste festivals, creatieve concepten bedenken, DJ’s interviewen en meehelpen om Mellowed naar een hoger niveau te tillen. Je draait mee als volwaardig redacteur met veel vrijheid voor eigen inbreng.

Wat bieden wij jou?

Een plek op één van de tofste redacties van Nederland, in een team waar alle neuzen dezelfde kant op staan en de ambities torenhoog zijn. Je wordt uitgebreid begeleid en toveren je om tot de ultieme content creator. Plezier maken en hard werken gaat bij Mellowed hand in hand.

Dit verwachten wij van jou

  • HBO niveau
  • Opleiding: Communicatie, Journalistiek, Lifestyle, Media
  • Minimaal 30 uur per week beschikbaar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Beschikbaar vanaf september 2020
  • Representatief
  • Losse heupjes

Interesse? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar [email protected]!

Stage lopen-1
Credits: Stephen Arnold