Studio Festivale: een gloednieuw festival in Eindhoven

Studio Festivale

Het mooie Brabant is vanaf deze zomer een spiksplinternieuw festival rijker. Op 20 juni is Landgoed Duynenwater in Eersel het decor van het nieuwste festivalconcept van Apenkooi Events: Studio Festivale. De pre-registratie voor tickets is vandaag om 14:00 gestart via www.studiofestivale.nl.

Studio Festivale

Studio Festivale herondekt ieder onderdeel van een festival en zet deze in nieuw licht. Zo krijgen naast alle stage hostings, ook artiesten en kunstenaars van verschillende disciplines de kans zichzelf op een unieke manier in de spotlight te zetten én te presenteren binnen de overkoepelende beleving van dit festival.

Zo kunnen bezoekers speciaal voor het festival ontwikkelde kunstwerken van nationale en lokale kunstenaars bewonderen en krijgen ook initiatieven van opkomend talent een podium. Naast foodtrucks zullen er ook jonge en talentvolle chefs op het festival hun kookkunsten vertonen en het foodcourt naar een hoger niveau tillen in nog niet eerder vertoonde festival restaurants. Studio Festivale viert inclusiviteit en creativiteit en biedt iedereen een plek om zich op zijn of haar eigen manier te uiten.

Het festival verwelkomt stage-hosts Elrow, STRAF_WERK, Pleinvrees, The Masquarade (by Claptone) en Brabantse event organisaties Losjes en Braaf. De partners staan garant voor een sterke line-up van toonaangevende namen uit de techno- en house scene, het neerzetten van hoogwaardige producties gepaard met veel creativiteit en vrolijkheid. De line-up wordt later bekendgemaakt.

Met deze eerste editie mikt Studio Festivale vooral op het creëren van een mooie, vrolijke plek waar bezoekers volop kunnen feesten en kunnen genieten van een zorgvuldig samengesteld programma vol muziek, kunst, mode én eten om je vingers bij af te likken. Al met al dus een heerlijke toevoeging aan jou festival agenda!

Studio Festivale