Met het Temptation Island bordspel test je je eigen verleidskills

Temptation Island bordspel

Hoewel niet iedereen er openlijk voor uit durft te komen, we kijken massaal naar Temptation Island. Het concept is simpel: stelletjes worden van elkaar gescheiden op een eiland en er worden een tros verleiders en verleidsters bij gegooid. De bedoeling is dat de stelletjes elkaar trouw blijven, ondanks de verleidingen van drank, veel naakt en intense spelletjes. Dit allemaal levert heerlijke televisie op en het programma is niet voor niks ieder jaar hot and happening.

Voor alle diehard fans van het programma hebben we goed nieuws! Er is namelijk een Temptation Island bordspel verkrijgbaar, waarmee je jouw verleidskills test en waarvoor je niet af hoeft te reizen naar Thailand. Dit spel speel je gewoon thuis aan de eettafel.

Temptation Island Bordspel

Met dit spel heb je een duidelijk doel voor ogen: beter verleiden dan de rest. Maar ben je wel grappig, sexy of intelligent genoeg om de persoon te verleiden? Om te winnen zul je alles uit de kast moeten trekken om je medespelers ver achter je te laten. Kies daarom ook zorgvuldig je tegenstanders en kom er tijdens het kampvuur achter wie de beste verleider van het gezelschap is.

Je hoeft het spel niet perse bedoeld om met stelletje spelen, wat misschien maar goed  is. Dat scheelt een hoop ruzies en verbroken relaties. Het Temptation Island bordspel is via Bol.com verkrijgbaar.