Tomorrowland Presents Our Story: 15-jarig jubileum tijdens ADE

Festivalnews
// 4 juni 2019
Our Story
Credits: Flickr

In oktober tijdens Amsterdam Dance Event hebben we in Nederland een primeurtje: voor de allereerste keer komt Tomorrowland met een gloednieuw concept naar de club-en muziekconferentie (ADE). De Ziggo Dome wordt op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober omgetoverd tot OUR STORY, Celebrating 15 years of Tomorrowland.

Artiesten zoals Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tiësto brengen hun ultieme Tomorrowland klassiekers te horen, bijgestaan door het Metropole Orkest.

OUR STORY

Tomorrowland. voert al 15 jaar de boventoon op het gebied van show, spektakel, immense producties en een programma met de allergrootste acts. De show in Ziggo Dome zal een spectaculaire reis worden langs de vele hoogtepunten die Tomorrowland kent.

De komst van Tomorrowland naar Amsterdam is onderdeel van alle festiviteiten die dit jaar plaats vinden in het kader van het 15-jarig jubileum van het festival. Naast twee magische zomerweekenden in België waarvoor 400.000 festivalgangers afzakken naar Boom, vond onlangs ook de eerste wintereditie van Tomorrowland plaats in de Franse Alpen en ging de zender Tomorrowland One World Radio in de lucht in.

Tickets voor Our Story zijn te koop vanaf 11 juni om 17.00 uur.

Categories
Festivalnews