Tomorrowland Winter krijgt nieuw hoofdstuk in 2020

Festivalnews
// 13 september 2019
Tomorrowland Winter
Credits: Tomorrowland Winter

Tomorrowland Winter voegt een nieuw hoofdstuk aan ‘The Book of Wisdom’, dat afgelopen juli plaatsvond in het Belgische Boom. Van 14 tot 21 maart 2020 zal ‘The Book of Wisdom, The Frozen Chapter’ plaatsvinden in Alpe d’Huez en is daarmee de tweede editie die in de sneeuw gaat plaatsvinden.

Tomorrowland Winter

Vorig jaar was ‘The Hymn of the Froze Lotus‘ de eerste editie van Tomorrowland Winter in een betoverende atmosfeer en omgeving. De muziek en de winterse setting zorgde ervoor dat bezoekers het festival voor de rest van hun leven zouden herinneren.

Alpe d’Huez

Alpe d’Huez behoort tot de beste skigebieden ter wereld met eindeloze uitzichten en pistes voor zowel ervaren als beginnende wintersporters. Dit maakt het dé perfecte plek liefde voor wintersport en festivals op één plek te combineren. Maar er worden ook tig activiteiten georganiseerd voor als je een draak bent op de latten, dus er is voor iedereen genoeg te doen. Thank god.

Er zullen acht podia verreizen op het festivalterrein van Tomorrowland Winter en strekken zich van het hart van Alpe d’Huez Les Berger uit over het hele skigebied.

Tickets

Kaarten voor Tomorrowland Winter gaan morgen (14 september) in de verkoop. Het blijft Tomorrowland, dus de kaarten zullen binnen no-time uitverkocht zijn. Toch is het zeker de moeite om in ieder geval te proberen om kaarten te scoren, want dit is een festival dat zijn weerga niet kent! Oh, check trouwens hieronder even de officiële aftermovie van 2019 en je ziet wat ik bedoel…

Meer informatie vind je op de website van Tomorrowland.

Categories
Festivalnews