Waarom je tijdens het festivalseizoen het beste kunt daten

Het is zomer en het festivalseizoen is in volle gang. Tijd voor drankjes, dansjes, gezelligheid en muziek. En natuurlijk ook volop tijd om te daten.

Iedereen is ontspannen, blij en wil een leuke tijd hebben. De perfecte ingrediënten voor veel geflirt en misschien later wel een hele leuke date. Of je nu wil dansen tot de zon opkomt of  wil chillen met geweldige muziek, het is tijd om je date voor deze zomer te regelen. Zo doe je dat:

Zo fix je jouw zomerdate

Laat jezelf zien

Als je festival agenda nou minder vol is dan je zou willen, maar toch iemand wilt ontmoeten om een leuke tijd mee te hebben, probeer de dating app Inner Circle dan eens. Via deze app regel je binnen no time een leuke date. Deel een update met de “Who’s up for”-functie en laat andere leden weten dat je deze zomer naar Solar, Awakenings of zelfs Sziget wil gaan. Ze zouden wel heel dom zijn om niet mee te gaan.

Zoek uit wie zin heeft om te flirten en GO FOR IT

Hoe je dat doet? Open Inner Circle, zoek naar het festival waar je kaartjes voor hebt en kijk welke andere singles er ook heengaan. Jullie hebben al dezelfde muzieksmaak, dus waar wacht je nog op? Slide in hun DM’s, skip de small talk en spreek daar met ze af. Een festival + flirten. Dat moet de hemel zijn.

Inner Circle-2

Laat jezelf zien, dans mee en misschien heb je wel een leuke klik met iemand

Het is eigenlijk zó makkelijk. Flirt dit festivalseizoen maximaal door je aan te melden bij Inner Circle. Die perfecte match wacht op jou. Het is tijd om te daten en te dansen.

Meld je nu gratis aan. You know you want to.

Inner Circle-3