WINACTIE: wij geven 10 x 2 tickets voor exclusief WTFanta EXPOsed weg

WTFanta-1

Niet blauw of groen, maar kneitertje roze? Juist, #WhatTheFanta is terug! Eén knalroze look, maar drie verschillende en nog onbekende smaken. Ook dit jaar wordt Nederland uitgedaagd om de knalroze #WhatTheFanta-smaken te raden – maar zij zijn ditmaal niet de enige in het spel. Want wat als iemand de smaken al heeft geraden nog voordat deze bekend zijn gemaakt?

Nieuw dit jaar is de smaakinformant: een insider die de geheimen over de nieuwe suikervrije #WhatTheFanta-smaakcombinaties bekend probeert te maken door het weggeven van hints. Deze hints komen op 11 juni allemaal samen tijdens een bijzondere, creatieve middag op het roze dak van Het Nieuwe Instituut in Rotterdam: WTFanta EXPOsed.

#WhatTheFanta

Gedurende zeven weekenden in mei en juni staan steden als Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht in het teken van de kenmerkende, roze Fantakleur. Tijdens deze city-takeovers kan er volop geproefd worden van de WTFanta smaakcombinaties, maar dat is niet de enige manier waarop fans het mysterie van #WhatTheFanta verder kunnen ontrafelen. In Rotterdam is de smaakinformant namelijk gespot en zijn er onder andere op een knalroze dak meerdere hints te vinden.

WTFanta EXPOsed

Ter gelegenheid van deze derde #WhatTheFanta editie wordt het roze podium, op het dak van Het Nieuwe Instituut in Rotterdam, op 11 juni omgetoverd tot WTFanta EXPOsed. Deze middag staat geheel in het teken van het raden van de nieuwe #WhatTheFanta smaken. Door middel van verschillende creatieve live acts, waaronder pro-skaters van Noble Goods. co, live art van Rotterdams talent Jelmer Konjo en movement art van Amenti World, worden er tijdens WTFanta EXPOsed meerdere exclusieve hints weggegeven. Fanta brand ambassadors Leafs, Noah Zeeuw en Vincent Visser zijn aanwezig om bezoekers te helpen met het raden van de smaken. Ook zijn er verschillende activaties te vinden op het dak, waar alle zintuigen worden geprikkeld om het mysterie van de smaken op te lossen. Natuurlijk kunnen de smaakcombinaties ook gewoon geproefd worden, en verraden de geserveerde hapjes wellicht meer dan je denkt.

Hints

In de week voorafgaand aan het WTFanta EXPOsed evenement kunnen #WhatTheFanta fans op zoek gaan naar hints die in Het Nieuwe Instituut zijn verstopt. De smaakinformant is hier immers al gespot en heeft een aantal nieuwe en exclusieve aanwijzingen achtergelaten. Op vertoon van een What The Fanta-blikje krijg je daarom vanaf dinsdag 7 juni t/m 12 juni gratis toegang tot het museum.

Wij mogen 10 x 2 kaarten weggeven voor dit exclusieve mini-festival, dus hou onze Instagram goed in de gaten!