7 tekenen dat je partner vreemd gaat

vreemdgaan

De meeste van ons zijn er van overtuigd dat ze weten wanneer hun partner vreemdgaat. Nu is het full-on betrappen in de daad een vrij duidelijk teken dat je partner buiten de deur neukt, maar er zijn ook tekenen van vreemdgaan die minder duidelijk zijn. Nu lijken de volgende gedragingen misschien onschuldig, maar als je meerdere keren ‘ja dat doet hij/zij‘ op dit lijstje antwoord, is het misschien eens tijd voor the talk.

1. Stoppen over iemand praten

Wanneer je een crush hebt op iemand, maar zelf denkt dat het onschuldig is en er nooit iets zal gebeuren kun je niet stoppen over diegene te praten. Maar als hij/zij ineens stopt met praten over diegene zou het zomaar eens kunnen dat er een scheve schaats is gereden. Er is door één of beide van een grens overgegaan waardoor de vriendschap is gestopt, of het is een begin van een affaire. Want we weten allemaal: iemand die een affaire heeft zwijgt als het graf.

2. Er ontbreekt iets

Zowel mannen als vrouwen gaan vreemd om iets te krijgen wat ze missen in een relatie. Als je maandenlang geen seks met je partner hebt gehad wordt alles met een hartslag natuurlijk verleidelijk. Maar je hebt ook mensen die vreemd gaan terwijl ze een ‘perfecte’ partner hebben. Dit komt omdat de perfectie van hun partner er voor zorgt dat ze zichzelf minder perfect voelen en dit willen compenseren met een potje wiepen met iemand anders.

Wat je ook mist, wanneer je benen in de lucht hebt in een louche hotelkamer is er geen weg meer terug.

3. Moodswings

Wanneer je partner geïrriteerd of neerslachtig is en vervolgens weer verdacht blij kan het zijn dat hij/zij zichzelf opvrolijkt door te flirten met iemand anders. Is je partner vervolgens zo aanhankelijk als een baby? Dan heeft hij/zij waarschijnlijk schuldgevoelens over iets…

4. Gewoontes veranderen

Als je partner normaal om 17:00 ging sporten en nu ineens om 20:00, met een luchtje op, dan is één plus één twee en is er iets niet in de haak. Ook als hij/zij ineens veel over moet werken, terwijl dat eerst nooit hoefde, zou dit wel eens op overspel kunnen duiden.

5. Rare telefoongesprekken

Zegt je partner altijd “ik bel je terug” als jullie samen op de bank liggen of verandert zijn/haar toon ineens wanneer hij/zij opneemt? Wanneer iemand ineens heel ander telefoongedrag vertoond is dat een dikke vette rode vlag. Ook is het natuurlijk obvious dat er vreemd wordt gegaan als hij/zij ineens kwaad wordt als je een blik op je partner’s telefoon werpt.

Vreemdgaan

6. Sex Smells

Komt hij/zij na een dag lang (over)werken schoon en fris thuis? Dan zou het wel eens kunnen zijn dat hij/zij lekker meters heeft gemaakt in het bed van iemand anders en daarna een douche heeft gepakt.

7. Je ontkent het

Veel mensen hebben een vermoeden dat hun partner vreemdgaat, maar willen hier niet aan toegeven. Ze denken ‘wat niet weet, wat niet deert’ maar dit doet het dus wel, zowel mentaal als fysiek. Mentaal kan je dit op gaan breken en een soa is zo opgelopen met een partner die verschillende schatjes heeft. Dus als je merkt dat je er bewust niet aan probeert te denken is dit een indicatie dat je de confrontatie op moet zoeken. Geeft hij/zij toe? At least you know. Dan kun je nu dat ondankbaar stuk vreten rechtstreeks de deur wijzen en op zoek naar een ander. Hij/zij is je tijd niet waard en er zwemmen genoeg vissen in de zee, right?

Nu is het natuurlijk niet zo dat wanneer je partner al deze gedragingen vertoond het ook zo is dat hij/zij vreemdgaat. Soms maak je jezelf onnodig zorgen door dingen die in het verleden zijn gebeurd. Mocht je er toch achter komen dat je partner vreemd gaat? Dan is het héél belangrijk om te weten dat je waarschijnlijk gewoon lelijk bent.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *