8 seksspeeltjes die je waarschijnlijk gewoon thuis hebt liggen

Seksspeeltjes

Seksspeeltjes vliegen als warme broodjes over de online toonbank en daar is natuurlijk helemaal niks mis mee. Maar je kunt ook je zuur verdiende centen sparen en attributen gebruiken die je waarschijnlijk gewoon thuis hebt liggen. Je hebt thuis namelijk genoeg seksspeeltjes liggen die je zelf of met je partner kunt gebruiken!

8 huis-thuis-en-keuken seksspeeltjes

1. Ijsblokjes

De kans is groot dat jij ijsblokjesvorm ergens in een keukenkastje ligt te wachten op de zomer. Toch wordt het tijd om deze nu te gebruiken. Heb je deze niet, dan neem je gewoon bij de volgende keer dat je boodschappen doet een zak ijs bij de supermarkt. Denk eraan, blijf hierbij wel 1,5 meter afstand van de andere mensen die boodschappen doen.

Het mooie van ijsblokjes is dat ze koud zijn en dit stimuleert zenuwuiteinden. Stop er eentje in je mond tijdens orale seks of gebruikt er een tijdens het masturberen. Je weet niet wat je meemaakt!

2. Make-up kwasten

In deze tijd lijken make-up kwasten misschien overbodige luxe, je hoeft je namelijk stukken minder op te maken omdat je de deur toch niet uit hoeft. Toch kun je ze op een andere manier gebruiken, ze zijn namelijk ideaal om de ander te teasen. Ga met de kwast over de rug, borst of benen van je partner. Dit zijn namelijk plekken die erg gevoelig zijn voor aanraking van de borstelhaartjes en dus ideaal voor voorspel.

Het zal niet lang duren voordat jullie als een stel geile konijnen op elkaar duiken.

3. Mobiele telefoon

Als je geen partner hebt of hij/zij is niet in de buurt zul je jezelf moeten verwennen. Gelukkig zijn er genoeg trillende voorwerpen in huis die kunnen dienen als vibrator. Ga eens op de wasmachine zitten wanneer deze op centrifugeren staat. Een wasje draaien is nog nooit zo leuk geweest. En wat denk je van een elektrische tandenborstel? Wel een klein nadeel, je kunt ‘m hierna niet meer als tandenborstel gebruiken, mits je nieuwe opzetstukjes hebt. Maar de heilige graal van huis-tuin-en-keuken virbator is toch wel je mobiele telefoon. Altijd binnen handbereik en er zijn zelfs speciale vibrator apps die vaak gratis zijn te downloaden. Voor de hygiëne is het belangrijk dat je ‘m in een washandje stopt voordat je jouw eigen gemaakte vibrator gebruikt.

4. Riem

Op één of andere manier vinden we het geil om vastgebonden te worden. Nu kan ik me voorstellen dat niet iedereen handboeien in huis heeft, maar een riem works just fine. Een kwestie van knopen en vastzetten. Ben je niet zo kinky? Dan kun je het ook wat softer houden met een panty of een stropdas om je partner mee vast te knopen. Let wel op: vastbinden betekent niet afknellen. Zorg dat het boeltje dus niet te strak is aangetrokken.

5. Spatel

Hou je van en lekkere klets op de bips? Dan is een spatel uit de keukenla ideaal om elkaar mee te spanken. Ben wel voorzichtig in doe elkaar niet al te veel pijn.

6. Wasknijpers

Nu je elke dag met je trainingspak op de bank ligt zul je niet zo heel veel was hebben. Dat is mooi want dan heb je ook genoeg wasknijpers over. Klem ze op gevoelige plekken van een anders en kijk wat dit losmaakt. Zo hebben wasknijpers ineens een hele andere functie.

7. Theedoek

Een theedoek heeft iedereen in huis en kun je gebruiken als blinddoek. Door een zintuig uit te schakelen, worden je andere zintuigen scherpen. Enorm spannend wanneer je dit tijdens de seks gebruikt, want je hebt geen idee wat de ander met je van plan is. Het is hierin wel belangrijk dat je elkaar vertrouwt.

8. Olie

Quarantaine is hét moment om nieuwe dingen uit te proberen met je partner. Wat denk je bijvoorbeeld van een body to body massage. Trek de douchegordijn van de rail en leg deze op de badkamervloer. Kies een olie om jezelf, maar vooral elkaar, mee in te smeren. De voorkeur gaat uit naar een glijmiddel, maar babyolie werkt ook prima. Wanneer jullie lekker ingeolied zijn is het tijd om over elkaar heen te glibberen. Let er wel op dat condooms niet zo van olie houden en hun werking kunnen verliezen.

Experimenteer erop los, maar denk eraan om nooit geïmproviseerde seksspeeltjes inwendig te gebruiken. Hier zijn ze namelijk niet voor gemaakt.

Seksspeeltjes-2
Credits: Dainis Graveris