Afterlife komt met 24-uurs feest tijdens ADE 2018

Afterlife-2

Afterife van het Italiaanse duo Tale of Us is een bekende op Amsterdam Dance Event, maar komt voor de komende editie met twee primeurtjes. Dit jaar vindt het feest namelijk plaats in de Warehouse Elementenstraat én is het een 24-uurs feest, beginnend op zaterdag 20 oktober om 14:00

Afterlife

Het feest zal twee stages hebben, waarbij we in de Warehouse vooral artiesten zien die sterk aan de Afterlife-sound gelieerd zijn. Denk aan terugkerende gasten als Mind Against, Recondite, Patrice Bäumel, Mathew Jonson, Adriatique en natuurlijk Tale of Us zelf. In de Club staat een iets rauwere en meer duistere sound op het programma, vertegenwoordigt door onder meer Antigone, Kobosil, Shifted, Bambounou, Sigha & Kangding Ray live als Neon Chambers en ROD.

Tickets

Voor Afterlife zijn twee soorten tickets te koop. Een zaterdagticket, dat toegang biedt tot 22:00 op zaterdagavond en de zondagticket, waarmee je op zondagochtend na 04:00 naar binnen kunt. Voor de diehards die een zaterdagticket hebben is het mogelijk om tot het eind te blijven, mist je het terrein niet verlaat. Voor beide tickethouders geldt in ieder geval dat ze Tale of Us kunnen zien draaien.

Voor het feest kun je twee soorten kaarten kopen. De zaterdagticket biedt toegang tot 22:00 uur op zaterdag en de zondagticket biedt toegang na 04:00 uur op zondagochtend. Voor diegene die op een zaterdagticket binnenkomen is het toegestaan tot het eind te blijven, zolang je niet het terrein verlaat én zolang je het volhoudt natuurlijk. Voor beide tickethouders geldt in ieder geval dat ze Tale of Us kunnen zien.

Get your rave on!

Afterlife-1
Credits: Afterlife
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *