Check de gruwelijke aftermovie van Tomorrowland Winter 2019

aftermovie tomorrowland winter

Het is inmiddels al even geleden dat 30.000 festivalgangers een memorabele ervaring hebben gehad op Alpe d’Huez. De livesets van Armin van Buuren en Afrojack zijn respectievelijk 1,5 miljoen en 2 miljoen keer bekeken. Dat meer Tomorrowland-fans genieten van deze beelden blijkt dus wel. Het was nu nog wachten op één laatste video, maar inmiddels staat deze ook online. Tomorrowland heeft namelijk de aftermovie van de wintereditie gedropt. Ga er even voor zitten, want wat zijn dit gruwelijk lekkere beelden zeg!

Aftermovie Tomorrowland Winter 2019

De aftermovie vertelt het verhaal van de Hymn of the Frozen Lotus. Winterse figuren trotseren het prachtige sneeuwlandschap terwijl bezoekers zich verzamelen bij de verschillende stages. Zoals we van Tomorrowland gewend zijn is het decor wederom fenomenaal. Enkel en alleen lachende gezichten die losgaan bij artiesten als Kölsch, Paul Kalkbrenner en Steve Aoki.

Als de nacht valt worden de beelden alleen nog meer beter. Vlammenwerpers worden constant opgevolgd door flink wat vuurwerk, geweldige lichtshows en natuurlijk de nodige confetti.

In maart 2020 is de volgende editie van Tomorrowland Winter. Een nieuw hoofdstuk dat wederom gevuld wordt met veel sneeuw, muziek en vooral herinneringen. Voor nu zullen we het moeten doen met de aftermovie van Tomorrowland Winter 2019. Al is dat ook zeker genieten. Thanks Tomorrowland!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *