Anale seks, zo pak je het aan!

Admit it. Hoewel anale seks voor veel mensen nog steeds taboe is, dromen veel mannen (en vrouwen) ervan. Grote kans dat jij er ook wel eens aan denkt. Maar waarom heerst er zo’n taboe over anale seks? Cijfers spreken dit namelijk enigszins tegen. Uit een onderzoek onder hetero mannen en vrouwen blijkt dat 43 procent van de mannen wel eens op de achterdeur klopt en 37 procent van de vrouwen wel eens de achterdeur open zet.

Het feit dat ongeveer één derde van de dames ervaring heeft met anale seks betekent niet per se dat jouw verovering openstaat voor een sterrenjacht. Ga nooit, maar dan ook nooit ongevraagd naar binnen. Kloppen is wel zo netjes en houdt alsjeblieft rekening met de volgende zaken. Someone might get hurt if you don’t! 

Guide to anal sex

Communiceer

Seks moet ten alle tijde bespreekbaar zijn met je bedpartner. Dat geldt ook voor anale seks. Als seks skiën is, is anale seks de reuzenslalom. Een technische discipline waar veel oefening voor is vereist. Vis naar zijn/haar interesses op het gebied van seks, maar hou het vooral lekker luchtig. Mochten jullie op één lijn zitten, go for it!

Hygiëne

Het is voor beide partijen chiller wanneer het daaronder allemaal gewoon schoon is. Het is geen puik plan om vooraf een Chinese rijsttafel naar binnen te werken en een douche en/of klysma will do the job fine. Daarnaast is het ook niet verstandig om na het kietelen van de endeldarm over te springen naar de vagina. In de endeldarm wemelt het van de bacteriën en die kunnen voor lelijke infecties zorgen als ze ergens komen waar ze niet thuishoren.

Warming up

Seks is ook sport en vereist dus een warming-up. Niemand ziet op een kringspierscheuring te wachten dus forceer de boel niet. Mannen staat erom bekend om wat sneller paraat te staan dan vrouwen, maar een goede warming up is de sleutel tot een goede vrijpartij. Om een man/vrouw klaar te maken voor anale seks kun je het best beginnen met één vinger, dan twee, tot het moment dat hij/zij aangeeft dat het tijd is om de achterdeur te betreden.

Good to know

In tegenstellingen tot de vagina, wordt de achterdeur niet direct vochtig. Zorg dus dat je glijmiddel gebruikt op siliconenbasis. Dit is het beste glijmiddel voor anale seks en zorgt voor minimale wrijving. Condoom is een optie, maar niet ideaal. In een relatie that is. We gaan er dan ook niet vanuit dat je bij de eerste beste Tinderdate een hole in one scoort. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dan schuif je dat rubbertje gewoon om. Capiche?

Oh ja, dat anale seks in een blijvende anus ter grootte van de bezoekende genotsstaaf resulteert is bullshit. De spiervezels in de kringspier zijn elastisch en gaan gewoon weer netjes in de plooi zitten. Enjoy!

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *