Belg reist Europa rond door middel van ‘Tindersurfing’

Tindersurfing

Dat Belgen niet dom zijn bewijst Anthony Botta. Deze legend nam zich voor om eens lekker de bloemetjes buiten te zetten en door Europa te reizen. The catch? Hij wilde voor geen enkele overnachting betalen. Nu lijkt dit natuurlijk gewoon op couchsurfing, maar Anthony pakte het anders aan. Hij fixte zijn slaapplekken namelijk via Tinder en we weten allemaal waar deze datingapp nog meer goed voor is;) Da ken toch nie Anthony!

Tindersurfing

Zijn instellingen op Tinder staan op vrouwen tussen de 22 en 45 jaar en hij laat duidelijk weten dat het hem in eerste instantie om een slaapplek gaat. Nu is Tinder natuurlijk een mijnenveld van draken en catfishes en het is dan ook niet zo dat hij bij elke gastvrouw in bed beland. Maar hij kan niet ontkennen dat er af en toe wat gebeurt. Volgens hem wordt Tinder in Europa vooral gebruikt voor seks en om je soa-spaarkaart te vullen, maar wil hij met Tindersurfing de andere kant van de medaille laten zien.

Deze guy heeft met zijn bovengemiddelde smoel en torso natuurlijk makkelijk praten. Ik wacht nog steeds op mijn eerste match en gebruik de app al zeker 6 maanden… FML

Ohja, hij vlogt er trouwens ook over.

 

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *