Fan van bier én hardlopen? Dan is de Belgische biermarathon iets voor jou!

Biermarathon-1

Wat zijn Belgen toch fantastisch. Wij kunnen urenlang naar hun heerlijke accent luisteren, zonder onszelf maar ook een moment te vervelen. Maar het wordt alleen maar beter. Want als jouw hobby’s bier drinken en hardlopen zijn, is het tijd om je in te schrijven voor de Belgische biermarathon, waar je hard kunt lopen, maar ondertussen ook nog eens lekkere biertjes kunt drinken. Best of both worlds!

Belgische biermarathon

Bier drinken en hardlopen, een combinatie die je normaal gesproken nooit hoort. Maar onze Zuiderburen zouden onze Zuiderburen niet zijn, als ze daar niet anders over dachten. Op 12 mei 2024 organiseren zij namelijk de opmerkelijke Belgische biermarathon, waar je de waterfles inruilt voor bier.

Dus wanneer je jezelf weleens hebt afgevraagd hoe het zou zijn om een marathon te lopen, met in de hand een heerlijk pintje, dan is deze hardloopwedstrijd op jouw lijf geschreven. Bij deze spannende marathon voor bierliefhebbers, oftewel de ‘Beer Lovers Marathon’ kunnen hardlopers 42 kilometer niet alleen genieten van de gebruikelijke water- en energiestations, maar ook van 15 verschillende, overheerlijke Belgische bieren.

Inschrijven doe je hier.