Blue Ivy, de nieuwe high-end nachtclub opent deuren in Amsterdam

Het centrum van onze mooie hoofdstad Amsterdam is een nieuwe nachtclub rijker. Blue Ivy is de naam en zit gevestigd op het Rembrandtplein. De nachtclub is donderdag tot en met zaterdag geopend, waar je terecht kunt voor heerlijke cocktails en kneiterharde feestjes. Mysterieus, romantisch, chique en glamorous, dat is Blue Ivy in een notendop. De club zal zich richten op het luxe segment en moet volgende eigenaar Sander de Klerk dé vijfsterrenclub van Amsterdam worden.

Blue Ivy

De naam doet de club eer aan. Veel mensen zullen bij het horen van de naam denken aan het kind van Beyoncé en Jay-Z, wat alleen maar goed is omdat ze een urban club zijn. Ook het blauwe interieur en het blaadje in het logo geeft de link met Blue Ivy weer.

Het deurbeleid zal streng worden, de club moet namelijk een bepaald publiek trekken: “We willen dat bezoekers zich goed kleden, zonder petjes. Je gaat hier écht uit, en niet naar zomaar een club.” 

De club heeft diverse avonden met verschillende DJ’s en programmering en kun je allemaal terugvinden op de website van de nachtclub. Naast de club zelf heeft de club óók een loungeruimte, die beide zijn af te huren voor evenementen of verjaardagen. Blue Ivy is Amsterdam’s nieuwe hotspot waar je gezien wilt worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *