By the Creek 2020 maakt volledige line-up bekend

By The Creek 2020

Op zaterdag 4 juli viert By the Creek haar 5-jarig jubileum in recreatiegebied Middelwaard in Vianen. Onder het motto van “Life is Better By the Creek” zal het terrein weer onderdeel zijn van een dag vol muzikale diversiteit en creativiteit. By the Creek 2020 mag met dikke hoofdletters in je festivalagenda!

By the Creek 2020

Liefhebbers van house, techno, urban en hitjes kunnen hun hart weer ophalen. Headliners Paula Temple, Ronnie Flex & Deuxperience, Motor City Drum Ensemble, Benny Rodrigues en SNTS zullen samen met ANOTR b2b Luuk van Dijk, Bryan MG, Chris Stussy, Freddy K, Freddy Moreira, Identified Patient, Ki/Ki, Strangeren Talismann het publiek vermaken op de idyllisch gelegen stages.

Het diverse aanbod is passend voor de betrokken hostingpartijen. BASIS, Vunzige Deuntjes en ZeeZout zullen voor het vijfde opeenvolgende jaar een stage hosten op het festival. Nieuwkomer Nachtcollege zorgt voor een extra dosis house en tevens brengt debutant No Diggity de bezoekers met hiphop, r&b en hitjes terug naar de 90’s en 00’s.

Ook dit jaar mag de Rollerdisco niet ontbreken: Pablo Discobar Soundsystem, Philou Louzolo, Mino Abadier en TURF zullen met hun muziek zorgen dat de rolschaatsen niet meer uit gaan.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.