Mellowed Talent Scout: Luuk van Dijk

Luuk van Dijk
[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekker setje van een rising star.[/alert]

Luuk van Dijk

Opgevoed in Hilversum door operazanger en een muziekleraar, was het een kwestie van tijd voor Luuk van Dijk zelf de muziek in ging. Inmiddels gaat hij kneiterlekker in Nederland en heeft hij sets gedraaid op STRAF_WERK, DGTL, Awakenings, Hyte, Elrow, Knee Deep Cocoon en Amsterdam Open Air.

Ook host hij elke tweede vrijdag van de maand zijn eigen radioshow bij Radio Nachtlab van 19:00-21:00. Ook werd zijn muziek opgepikt door labels als Hot Creations, Roush Label, VIVa Music, Food Music, Circus Recordings, Sanity en Lost Records en wordt ‘artist-to-watch’ genoemd door Hot Since 82, Hector Couto, Eats Everything, Steve Lawler en Shadow Child.

Hoewel hij nog steeds jong is (22), nemen zijn producties en sets je terug naar de dagen van weleer, maar blijven tegelijkertijd ook lekker hedendaags. Een jonge man, met een oude ziel zou je het kunnen noemen. Luuk van Dijk is pas nét begonnen om zijn muzikale visie aan de wereld te tonen. Fucking legend!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *