De leukste cadeaus voor Moederdag 2020

Moederdag 2020

Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar op zondag 10 mei zetten we onze moeders dit jaar éxtra in het zonnetje. In de huidige situatie is het namelijk nóg belangrijker om onze geliefden een hart onder die riem te steken en laat Moederdag 2020 daar nou het perfecte moment voor zijn. Of je nou de hele quarantaine met je moeder opgescheept zit of je haar  vanwege thuisisolatie helemaal niet kan zien; een leuk, lief en lekker cadeau is het minste wat je voor de belangrijkste vrouw in je leven kunt doen.

Cadeaus moederdag 2020

Denk dit jaar eens op tijd aan moederdag en voorkom last minute shopping stress voor deze speciale persoon uit je leven. Heb jij wat inspiratie nodig? Wij hebben de allerleukste moederdagcadeaus voor je op een rijtje gezet, zodat jij er in slaagt om een glimlach op je moeders gezicht te toveren!

Chloé Signature giftset

Moeders houden ervan om lekker te ruiken en met deze Chloé Signature giftset sla jij een homerun. In deze geschenkset zit naast een 50ml Chloé parfum een body lotion voor een langdurige geur sensatie op de huid. Ideaal als cadeau voor Moederdag 2020. En ja, dat is al over een paar dagen.

Rituals geurkaars

Niks fijner dan een lekker ruikend huis. En dat krijg je voor elkaar met deze heerlijke geurkaars van Rituals. Hier doe je ook jezelf een plezier mee.

Dune London schoudertas

Zet jouw moeder ook altijd andere mensen voorop en heeft ze moeite om zichzelf te verwennen? Dan is deze chique schoudertas van Dude London het minste wat ze verdiend. Zo kan ze zich na de quarantaine weer stylish én trots op straat vertonen.

Bowls and Dishes olijfhouten vijzel

De Bowls and Dishes vijzel is gemaakt van 100% oersterk olijfhout, dat afkomstig is oude olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven verloren hebben. Deze vijzel is perfect voor het malen van kruiden en specerijen, maar het is misschien nog wel leuker om bij zijn oorsprong te blijven en er heerlijke tapenade van olijven in te maken. Hier weet jouw moeder wel raad mee!

Charbonnel et Walker champagnetruffels

Deze luxe witte chocolade truffels hebben een hint van aardbei en een vulling van velvet melkchocolade met Marc de Champagne. Het lichte poederlaagje van suiker en de hartvormige geschenkverpakking zorgen ervoor dat jij de komende tijd niets meer fout kan doen bij je ma.

Rosefield The Boxy

Neemt je moeder het niet zo nauw met de tijd? Dan is een horloge het ideale moederdagcadeau. Met deze vierkante klok, sunray wijzerplaat en een leren bandje gaat ze niet meer vergeten dat ze jou ‘s ochtends om 08:00 moet bellen. Dan lig jij namelijk nog heerlijk in dromenland.

Kusmi Tea – The Collection

Alle moeders houden van thee, waarom weet niemand, maar op een of andere manier gaan ze heerlijk op warm water met een smaakje. The Collection van Kusmi Tea is het ultieme cadeau voor de theeliefhebber. Jouw moeder dus. Deze theedoos bevat 25 soorten losse thee, in een klein blikje van 25 gram, 100 theefilters en een theelepeltje voor het perfect afmeten van de thee.