DGTL kondigt epische line-up aan voor ADE 2021

DGTL

Na maanden van speculatie onder fans kondigde DGTL vandaag aan dat zijn event tijdens het Amsterdam Dance Event zal plaatsvinden op 14, 15 en 16 oktober in de NDSM Loods. De voorverkoop start maandag 24 mei. De reguliere verkoop begint op dinsdag 25 met om 12:00. Registreren kan via deze link.

Line-up DGTL ADE 2021

Ruim een jaar nadat de eerste lockdown van start ging, hebben danceliefhebbers weer iets om naar uit te kijken. DGTL pakt dan ook flink uit tijdens ADE. Gedurende drie dagen en verspreid over vier evenementen kunnen twintigduizend bezoekers weer naar hartenlust dansen in het kloppend hart van Amsterdam, in de karakteristieke NDSM Loods. De organisatie van DGTL onthult in één klap de volledige line-up van de vier evenementen tijdens ADE 2021.

Zo wordt er donderdagavond 14 oktober afgetrapt met een speciale DJ-set van het Britse duo Disclosure, waarmee ze voortbouwen op het onvergetelijke optreden dat ze in 2019 gaven op DGTL. De legendarische Honey Dijon staat donderdagavond eveneens op de planken en vormt samen met Disclosure de headliner van de avond. Alsof dat nog niet genoeg is, brengen ook Cinthie, Theo Kottis, William Djoko, Luuk van Dijk, Kleó en Sanja de menigte aan het dansen met house en techno van de bovenste plank.

Op vrijdagavond nodigt dj producer (en IPSO label eigenaar) Kölsch grote gangmakers als Sven Väth uit voor DGTL x IPSO ADE. Tijdens deze avond ook optredens van KiNK Live, Gerd Janson, Colyn, Jimi Jules, Jonathan Kaspar, Nicky Elisabeth en LEIA.

De volgende dag, zaterdag 16 oktober, presenteert DGTL voor het eerst een dag-evenement tijdens ADE. Met optredens van Dixon, The Blessed Madonna, Jon Hopkins, Danilo Plessow (MCDE), Jayda G, David Vunk, Paramida, Philou Louzolo, Suze Ijó en Fafi Abdel Nour wordt er een festivalsfeer neergezet.

Zaterdagavond wordt DGTL ADE voortgezet met een onvervalste techno avond, die tot in de vroege uurtjes van de zondagochtend door zal gaan. Op het podium zorgen de harde, diepe techno sounds van Afra, AnD, Dax J, DJ Stingray 313, KI/KI, Kobosil, LVTL, Paula Temple en SPFDJ & VTSS ervoor dat het gemis aan technofeestjes het afgelopen anderhalf jaar ruimschoots wordt gecompenseerd.