Dit kun je allemaal doen met je lul in de lockdown

lul in de lockdown-3

Gelukkig valt er in deze serieuze tijden met het coronavirus, wereldwijde recessies, de avondklok en relschoppers (lees: criminelen) die hun eigen steden kort en klein slaan, ook nog wat te lachen. Uiteraard met Hans Teeuwen. De beste man zit met zijn handen in het haar door de lockdown en heeft over zijn allergrootste dilemma een kort liedje gezonden: ‘Wat moet ik met m’n lul in de lockdown?’

Gelukkig geeft Hansje ook zelf antwoord op zijn eigen vraag over wat hij met zijn lul moet in de lockdown. “Ik zou zeggen: koester ‘m. Het is de enige vriend die je nog een hand mag geven. En die je in je gezicht mag spugen.”

Maar wat kun je eigenlijk nog meer doen met je lul in de lockdown? Wij gingen op onderzoek uit!

Dit kun je allemaal doen met je lul in de lockdown

We zijn erachter gekomen dat als je een beetje creatief bent, je best veel met je lul in de lockdown kan doen. Van er mee zwiepen tot aan de kijk-mij-nou-eens-vrouw zijn, wij zetten de leukste voor je op een rij.

De katapult

Druk je lul in ‘blije’ toestand naar onderen en laat hem vervolgens los. Zo kletst je tampeloeres in sneltreinvaart tegen je onderbuik. Lachen joh!

Meten

Altijd goed om te weten hoeveel centimeters je bij je draagt. Toch?

Kijk-mij-een-vrouw-zijn

Spelregels: je gaat naakt voor de spiegel staan en duwt je hele zaakje tussen je benen. En verrek, je bent ineens een zij. Lachen, gieren, brullen.

Zwiepen

Dit is er eentje waar oefening kunst baart. Zet een lekker muziekje op en zwiep de penis op het ritme van links naar rechts. Voor de gevorderde kun je er tussendoor ook een zwiep naar boven en onder uitgooien. Begin maar vast te oefenen!

De hotdog

Weird, we know. Maar je kunt van je lul dus een hotdog vouwen. Hoe? Dat zoek je zelf maar uit.

Drummen

Op zo’n beetje alles, in stijve toestand uiteraard. Het leukste is natuurlijk om op dingen te drummen die geluid produceren. Anders is het saai.